Jongens namen - Meisjes namen

2 in 1 Speelgoed Opberg Mand | Speelgoed Organizer | Speelmat voor Kinderen | Opbergzak Speelkleed | Perfect voor Lego | Opbergmand | Diameter 1.5 Meter - 8720256006886

2 in 1 Speelgoed Opberg Mand | Speelgoed Organizer | Speelmat voor Kinderen | Opbergzak Speelkleed | Perfect voor Lego | Opbergmand | Diameter 1.5 Meter
Kenmerken: Een innovatie organizer-oplossing voor leven, spelen en reizen! De 2-in-1 Speelkleed opbergmand. Rol hem uit als speelkleed zodat je kinderen erop kunnen spelen met hun speelgoed. Willen ze even niet spelen? Knoop hem dan met de trekkoord weer dicht zodat alles netjes en makkelijk is opgeruimd in de zachte opbergtas. Rommel opbergen is op deze manier erg gemakkelijk, waardoor je zelden nog speelgoed in huis rond zal zien slingeren. Het geeft daarnaast je kinderen de mogelijkheid om met hun speelgoed van kamer naar kamer te reizen. Kenmerken ? TIJDSBESPARING: stop met het verspillen van tijd door het zoeken van elk stukje speelgoed, trek gewoon aan de trekkoorden en klaar is kees met opruimen. Nu heb je extra tijd! ? GEMAKKELIJK SCHOON TE MAKEN: extra duurzame stof dat gemakkelijk af te vegen is. ? Duurzaam nylon koordvergrendeling biedt een gemakkelijk openings- en sluitsysteem. ? Enorme vloermat vouwt uit tot 150cm. ? Trek eenvoudig aan de trekkoord als je kind klaar is met spelen, waarna al het speelgoed wordt opgeslagen in de grote opbergmand. Dankzij het geniale design kunnen zowel kinderen als ouders de opbergmand meenemen waar ze ook naar toe gaan. Gemaakt van extra duurzaam en gemakkelijk te reinigen materiaal, dus ideaal voor picknicken in openlucht, verjaardagsfeestjes voor kinderen of gewoon voor een leuke dag op de kinderkamer.
Artikelnummer: 9300000029014069 - bol.com
Merk: Lego
Prijs: € 24,95
Meer

Een innovatie organizer-oplossing voor leven, spelen en reizen!

De 2-in-1 Speelkleed opbergmand. Rol hem uit als speelkleed zodat je kinderen erop kunnen spelen met hun speelgoed. Willen ze even niet spelen? Knoop hem dan met de trekkoord weer dicht zodat alles netjes en makkelijk is opgeruimd in de zachte opbergtas.

Rommel opbergen is op deze manier erg gemakkelijk, waardoor je zelden nog speelgoed in huis rond zal zien slingeren. Het geeft daarnaast je kinderen de mogelijkheid om met hun speelgoed van kamer naar kamer te reizen.

Kenmerken

? TIJDSBESPARING: stop met het verspillen van tijd door het zoeken van elk stukje speelgoed, trek gewoon aan de trekkoorden en klaar is kees met opruimen. Nu heb je extra tijd!

? GEMAKKELIJK SCHOON TE MAKEN: extra duurzame stof dat gemakkelijk af te vegen is.

? Duurzaam nylon koordvergrendeling biedt een gemakkelijk openings- en sluitsysteem.

? Enorme vloermat vouwt uit tot 150cm.

? Trek eenvoudig aan de trekkoord als je kind klaar is met spelen, waarna al het speelgoed wordt opgeslagen in de grote opbergmand.

Dankzij het geniale design kunnen zowel kinderen als ouders de opbergmand meenemen waar ze ook naar toe gaan. Gemaakt van extra duurzaam en gemakkelijk te reinigen materiaal, dus ideaal voor picknicken in openlucht, verjaardagsfeestjes voor kinderen of gewoon voor een leuke dag op de kinderkamer.


Kopen