Jongens namen - Meisjes namen

ANGELCARE BABYFOON AC517-D - 0666594202659

ANGELCARE BABYFOON AC517-D
Met camera | 250 meter bereik buitenshuis
Artikelnummer: 9200000090135005 - bol.com
Merk:
Prijs: € 394,99
Meer info
De Angelcare AC517-D is de alleskunner onder babyfoons. Met deze babyfoon hebt u een 3-in-1-apparaat dat is uitgerust met een audio-, video- en bewegingsdetector. Het model AC517-D combineert alle mogelijke functies van een babyfoon. Met het 5 "/ 13 cm LCD-scherm, dat een aanraakschermfunctie heeft, kunt u uw baby kristalhelder zien. Het display slaat bewegingsopnamen en opnamen op kamertemperatuur op tot 2 maanden, zodat u het slaapgedrag van uw kleine engel kunt observeren Bereikregeling tot 250 m buiten, bereikregeling zorgt ervoor dat de ontvanger en zender niet worden losgekoppeld en de batterij wordt ook op het scherm gehouden door een bedieningsindicator.

De audiofunctie: in de audiofunctie kunt u uw kleine engel altijd horen. Om je baby te kalmeren, heb je een intercom. Je stem kalmeert je baby even. De Angelcare-babyfoon wordt ingeschakeld door een geluidsgestuurde automatische inschakeling, zodra uw kleine engel een geluid maakt. Je hebt ook een pauze en stilte.

De videofunctie: zodat u altijd rekening houdt met uw kind, wordt de camera gebruikt met een groothoeklens. Met veilige digitale transmissie (FHSS-technologie) wordt uw kind 24/7 gemonitord. De camera heeft een digitale zoomfunctie en heeft ook een nachtzicht. Voor een slimme bevestiging van de camera heeft u de mogelijkheid om een ??standaard te plaatsen of een magnetische bevestiging voor de muur. De intelligente camera heeft een kamertemperatuurmeter die de temperatuur van de kinderkamer digitaal weergeeft. Het mooie aan het display van de kamertemperatuur is de kleur, blauw is koud, rood is warm en wit is de optimale temperatuur. U kunt uw babyfoon uitrusten met 4 extra camera's.

Bewegingsmelder: de grote sensormat absorbeert elke kleine beweging van uw nageslacht. U kunt de gevoeligheid van de mat naar wens aanpassen. Niet alleen de bewegingen worden geregistreerd, maar ook de ademhalingsbewegingen worden herkend. Zo wordt een alarm geactiveerd door de Angelcare zodra na een tijd langer dan 20 seconden geen beweging wordt geregistreerd. De bewegingssensormat is geschikt voor alle standaard kindermatrassen. Uitgesloten zijn traagschuim, holle vezel en luchtkern-matrassen, evenals waterbedden en extra bedden.

features:

LCD-scherm van 5 "/ 13 cm met touchscreen
intercom
Geluidsgeactiveerde automatische inschakeling
Pauzeer en demp de functie
Camera met groothoeklens
Camera monteerbaar op de muur met magnetische bevestiging
Camera kan ook worden ingesteld met standaard
Weergave van de kamertemperatuur op het scherm met kleurwisselsysteem
De beweging en kamertemperatuur die we maximaal 2 maanden hebben opgenomen
Veilige digitale transmissie (FHSS-technologie)
Maximaal 4 camera's uitbreidbaar
Zoom functie
Night Vision-functie
Bereik tot 250 m (gratis veld)
range control
Batterij-indicator
Geschikt voor alle gangbare kinderbedmatrassen (behalve traagschuim, holle vezel, luchtkernmatrassen, waterbed en zijbed)
Levering:

Ontvanger met oplaadbare batterij
Transmitter / camera
Draadloze sensormat met batterij
camera Stand
Camera muurbevestiging
Twee voedingen voor zender en ontvanger


Kopen