Jongens namen - Meisjes namen

Active Camera - Hondencamera - Babyfoon - 2-Weg Audio - WiFi - Beweeg En Geluidsdetectie - Nachtvisie - Draadloos - Smart Camera - 7141265863344

Active Camera - Hondencamera - Babyfoon - 2-Weg Audio - WiFi - Beweeg En Geluidsdetectie - Nachtvisie - Draadloos - Smart Camera
Kenmerken: Wij verkopen alleen merkproducten die een garantie zijn van goede kwaliteit. We verzenden ook producten in het weekend. Original Anran product. Deze draadloze full HD camera is geschikt voor iedereen die niet altijd thuis bij de hond kan zjin. Via de gratis app neemt u snel een kijkje om te zien hoe het met de hond gaat. De camera kan horizontaal 330 graden draaien en verticaal 110 graden. Ook is het mogelijk om in te zoomen met deze camera. In tegenstelling tot vele andere camera's ondersteunt deze camera naast bewegingsdetectie ook geluidsdetectie. Een melding wanneer u hond blaft? Dat is mogelijk met deze camera. Via één enkele klik op de knop verbindt u de camera met Wi-Fi. 24/7 kunt u beelden zowel in de Cloud als op een micro SD kaart opslaan. De beelden blijven bestaan ook wanneer de camera kapot zou gaan. Via een stroomaansluiting of USB voorziet u de camera van stroom. De camera beschikt over het zogeheten 'Two-Way audio'. Heeft u hond verlatingsangst? Dan kunt u naast meeluisteren ook op afstand iets inspreken om uw huisdier gerust te stellen. De camera beschikt namelijk over een kraakheldere microfoon. Dit doet u via de eenvoudig te installeren app. Deze app kunt u via uw telefoon, tablet of laptop raadplegen. Wanneer uw hond lekker in het donker aan het slapen is kunt u overschakelen naar de nachtfunctie. Hierdoor heeft u op elk gewenst moment uitstekend beeld en kan uw hond ongestoord verder slapen. De camera beschikt over een 1080P HD resolutie, waardoor u altijd over haarscherp beeld beschikt en de bewaarde video's vloeiend afgespeeld worden. Kenmerken ? Nightvision en brede kijkhoek: Met een resolutie van 1920 *1080 pixels worden bewegingen haarscherp opgenomen. De kijkhoek van de camera kan omhoog, omlaag, naar links of naar rechts wijzen met uitstekend zicht op alles wat er in de ruimte gebeurt. De Nightvision-functie biedt zelfs een uitstekend nachtzicht! ? Microfoon op afstand: Deze camera fungeert tevens als beveiligingsmiddel. De wifi-camera monitort realtime activiteiten van uw hond, zelfs als u van huis bent. Houd uw hond waar en wanneer u maar wilt in de gaten. ? Bewegings- en Geluidsdetectie met notificaties: De ingebouwde beelddetectiesensor zendt bewegings- en geluidsalarmen op afstand uit wanneer plotselinge beeld/geluidsveranderingen optreden. Ook is het mogelijk om het type notificatie naar wens in te stellen. ? Eenvoudig in gebruik: Via een iOS/Android smartphone en wifi maakt u gemakkelijk contact met de camera. Met behulp van de app heeft u externe toegang tot de indoor beveiligingscamera, altijd en overal. Inhoud verpakking: •Camera •Oplaadkabel met stekker •Schroeven en plugs om de camera te monteren aan de muur of het plafond. U kunt de camera ook ergens opzetten. •Handleiding
Artikelnummer: 9300000006086178 - bol.com
Merk:
Prijs: € 69,90
Meer
Wij verkopen alleen merkproducten die een garantie zijn van goede kwaliteit. We verzenden ook producten in het weekend. Original Anran product.

Deze draadloze full HD camera is geschikt voor iedereen die niet altijd thuis bij de hond kan zjin. Via de gratis app neemt u snel een kijkje om te zien hoe het met de hond gaat. De camera kan horizontaal 330 graden draaien en verticaal 110 graden. Ook is het mogelijk om in te zoomen met deze camera. In tegenstelling tot vele andere camera's ondersteunt deze camera naast bewegingsdetectie ook geluidsdetectie. Een melding wanneer u hond blaft? Dat is mogelijk met deze camera.

Via één enkele klik op de knop verbindt u de camera met Wi-Fi. 24/7 kunt u beelden zowel in de Cloud als op een micro SD kaart opslaan. De beelden blijven bestaan ook wanneer de camera kapot zou gaan. Via een stroomaansluiting of USB voorziet u de camera van stroom.

De camera beschikt over het zogeheten 'Two-Way audio'. Heeft u hond verlatingsangst? Dan kunt u naast meeluisteren ook op afstand iets inspreken om uw huisdier gerust te stellen. De camera beschikt namelijk over een kraakheldere microfoon. Dit doet u via de eenvoudig te installeren app. Deze app kunt u via uw telefoon, tablet of laptop raadplegen.

Wanneer uw hond lekker in het donker aan het slapen is kunt u overschakelen naar de nachtfunctie. Hierdoor heeft u op elk gewenst moment uitstekend beeld en kan uw hond ongestoord verder slapen.

De camera beschikt over een 1080P HD resolutie, waardoor u altijd over haarscherp beeld beschikt en de bewaarde video's vloeiend afgespeeld worden.

Kenmerken
? Nightvision en brede kijkhoek: Met een resolutie van 1920 *1080 pixels worden bewegingen haarscherp opgenomen. De kijkhoek van de camera kan omhoog, omlaag, naar links of naar rechts wijzen met uitstekend zicht op alles wat er in de ruimte gebeurt. De Nightvision-functie biedt zelfs een uitstekend nachtzicht!

? Microfoon op afstand: Deze camera fungeert tevens als beveiligingsmiddel. De wifi-camera monitort realtime activiteiten van uw hond, zelfs als u van huis bent. Houd uw hond waar en wanneer u maar wilt in de gaten.

? Bewegings- en Geluidsdetectie met notificaties: De ingebouwde beelddetectiesensor zendt bewegings- en geluidsalarmen op afstand uit wanneer plotselinge beeld/geluidsveranderingen optreden. Ook is het mogelijk om het type notificatie naar wens in te stellen.

? Eenvoudig in gebruik: Via een iOS/Android smartphone en wifi maakt u gemakkelijk contact met de camera. Met behulp van de app heeft u externe toegang tot de indoor beveiligingscamera, altijd en overal.

Inhoud verpakking:
•Camera
•Oplaadkabel met stekker
•Schroeven en plugs om de camera te monteren aan de muur of het plafond. U kunt de camera ook ergens opzetten.
•Handleiding


Kopen