Jongens namen - Meisjes namen

Alecto Baby DBX-20 Babyfoon - Wit - 8712412571857

Alecto Baby DBX-20 Babyfoon - Wit
Kenmerken: DBX-20 is een DECT babyfoon met terugspreekfunctie en thermometer De DBX-20 biedt je een babyfoon met alle basisfuncties en enkele extra’s. Je kiest voor de DBX-20 als je op zoek bent naar een goede, storingsvrije maar prijsgunstige DECT babyfoon die toch beschikt over: ? terugspreekfunctie voor de eerste hulp bij ongemakjes ? temperatuurweergave van je kindjes kamer, zodat je zeker weet dat hij lekker ligt ? visuele geluidsindicatie, zodat je niet alleen kan horen maar ook zien dat je kindje geluid maakt Gebruiksgemak voorop bij deze DECT babyfoon De DBX-20 kent alle voordelen die je van marktleider Alecto’s digitale babyfoons mag verwachten. Dat betekent dat je een perfecte, 100% storingsvrije verbinding hebt met de babykamer. Installatie is simpel: je sluit de babyunit aan in je kindjes kamer en de ouderunit waar je wil. Inschakelen en je bent met elkaar in contact. Een lampje geeft aan dat de verbinding goed is. Als je toevallig een keer buiten het bereik van de babyunit komt zal dit lampje knipperen en waarschuwt een piepsignaal je. Maar met een bereik van 50 meter binnen en 200 meter buiten zal dat niet zo snel gebeuren. En het verbruik is lekker laag: de batterijen houden het tot 12 uur vol. Daarna laad je de ouderunit in 4 uur weer op. DECT babyfoon of PMR: wat is het verschil? Als je moeder wordt, zeker voor het eerst, vraag je je misschien af: wat is het verschil tussen een DECT babyfoon en een PMR babyfoon? Het verschil tussen DECT en PMR heeft vooral te maken met het signaal. Een DECT babyfoon heeft een digitale verbinding. Die is 100% storingsvrij maar komt vaak net iets minder ver dan dat van een PMR babyfoon. DECT is het meest geschikt voor binnenshuis en als je maar één babyunit wil koppelen. Als je een grotere afstand moet overbruggen of je wil meerdere babyunits of meerdere ouderunits koppelen - in bijvoorbeeld een kinderdagverblijf - kies dan voor PMR. Maar voor de meeste ‘gewone’ huishoudens is DECT de beste keuze. Met Alecto kies je voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit. Specificaties: Digitale 2.4Ghz technologie (100% storingsvrij) Verlicht LCD display Handmatige kanaalselectie Verbindingscontrole Visuele geluidsindicatie Ontvangstvolume instelbaar (5 stappen + uit) Slaapliedjes (2) Terugspreekfunctie, voor het geruststellen van je baby Temperatuurweergave van ruimte met babyunit Gebruiksduur ouderunit: 10-12 uur Oplaadtijd: 4 uur Buiten bereik en batterij bijna leeg indicatie Bereik tot 200 meter buiten, tot 50 meter binnen Wordt geleverd inclusief: 1x oplaadbaar batterijpakket 2x voedingsadapters
Artikelnummer: 9200000047188095 - bol.com
Merk:
Prijs: € 44,99
Beoordeling: 3,6

Meer
DBX-20 is een DECT babyfoon met terugspreekfunctie en thermometerDe DBX-20 biedt je een babyfoon met alle basisfuncties en enkele extra’s. Je kiest voor de DBX-20 als je op zoek bent naar een goede, storingsvrije maar prijsgunstige DECT babyfoon die toch beschikt over:


? terugspreekfunctie voor de eerste hulp bij ongemakjes
? temperatuurweergave van je kindjes kamer, zodat je zeker weet dat hij lekker ligt
? visuele geluidsindicatie, zodat je niet alleen kan horen maar ook zien dat je kindje geluid maakt


Gebruiksgemak voorop bij deze DECT babyfoon


De DBX-20 kent alle voordelen die je van marktleider Alecto’s digitale babyfoons mag verwachten. Dat betekent dat je een perfecte, 100% storingsvrije verbinding hebt met de babykamer. Installatie is simpel: je sluit de babyunit aan in je kindjes kamer en de ouderunit waar je wil. Inschakelen en je bent met elkaar in contact. Een lampje geeft aan dat de verbinding goed is. Als je toevallig een keer buiten het bereik van de babyunit komt zal dit lampje knipperen en waarschuwt een piepsignaal je. Maar met een bereik van 50 meter binnen en 200 meter buiten zal dat niet zo snel gebeuren. En het verbruik is lekker laag: de batterijen houden het tot 12 uur vol. Daarna laad je de ouderunit in 4 uur weer op.


DECT babyfoon of PMR: wat is het verschil?

Als je moeder wordt, zeker voor het eerst, vraag je je misschien af: wat is het verschil tussen een DECT babyfoon en een PMR babyfoon? Het verschil tussen DECT en PMR heeft vooral te maken met het signaal. Een DECT babyfoon heeft een digitale verbinding. Die is 100% storingsvrij maar komt vaak net iets minder ver dan dat van een PMR babyfoon. DECT is het meest geschikt voor binnenshuis en als je maar één babyunit wil koppelen. Als je een grotere afstand moet overbruggen of je wil meerdere babyunits of meerdere ouderunits koppelen - in bijvoorbeeld een kinderdagverblijf - kies dan voor PMR. Maar voor de meeste ‘gewone’ huishoudens is DECT de beste keuze.
Met Alecto kies je voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit.


Specificaties: • Digitale 2.4Ghz technologie (100% storingsvrij)

 • Verlicht LCD display

 • Handmatige kanaalselectie

 • Verbindingscontrole

 • Visuele geluidsindicatie

 • Ontvangstvolume instelbaar (5 stappen + uit)

 • Slaapliedjes (2)

 • Terugspreekfunctie, voor het geruststellen van je baby

 • Temperatuurweergave van ruimte met babyunit

 • Gebruiksduur ouderunit: 10-12 uur

 • Oplaadtijd: 4 uur

 • Buiten bereik en batterij bijna leeg indicatie

 • Bereik tot 200 meter buiten, tot 50 meter binnen
  Wordt geleverd inclusief:

 • 1x oplaadbaar batterijpakket

 • 2x voedingsadaptersKopen