Jongens namen - Meisjes namen

Alecto Baby DVM - 73 Babyfoon met Camera Wit / Antraciet je baby veilig in de gaten houden - 9775241195754

Alecto Baby DVM - 73 Babyfoon met Camera Wit / Antraciet je baby veilig in de gaten houden
Kenmerken: Alecto Baby DVM-73 babyfoon Een babyfoon zorgt in de eerste plaats voor een veilig gevoel. De zekerheid dat je kindje lekker ligt te slapen. Dat mag je dan ook van deze eenvoudige babyfoon met camera verwachten. Maar dat niet alleen! Want dankzij die camera, is deze babyfoon zowel praktisch als ontzettend leuk. Het kleurenscherm van de ouderunit is iets groter dan zes centimeter en geeft een scherp beeld. Ook in het donker. Geniet van de aanblik van je slapende hummel en kijk mee bij het wakker worden, of tijdens de ‘gesprekken’ met favoriete knuffels. Je krijgt de babyfoon standaard geleverd met één camera, maar je kunt de set uitbreiden tot vier camera’s. Handig als je meer kinderen hebt en voor in de speelkamer. De DVM-73 is voorzien van alle basis features die een babyfoon met camera zou moeten hebben. Energiebesparende Eco modus, voor ouders die bewust met energie omgaan Terugspreekfunctie, want voor jouw kindje is niets fijner dan het geruststellende geluid van jouw stem Temperatuurweergave, zodat je weet of het wel warm/fris genoeg is in de kamer Geluidsniveaulampjes, waaraan je kunt zien hoeveel geluid je kindje maakt Bereik tot driehonderd meter, zodat je zorgeloos in en om het huis aan de gang kunt Kleur: wit/antraciet Check ook onze verkoop pagina hier op Bol! Elke week voegen we nieuwe producten toe. Bij Iedere aankoop bij Vriendentotvrienden krijgt u een van de mooiste inhoudelijkste berichten! Leuke inhoudelijke filmpjes (geluk, een persoonlijke boodschap etc.) EXTRA GOOD VIBES! U koopt bij ons nooit *alleen maar een product! Een aankoop is bij ons een hele ervaring.
Artikelnummer: 9300000007758233 - bol.com
Merk:
Prijs: € 114,99
Meer

Alecto Baby DVM-73 babyfoon
Een babyfoon zorgt in de eerste plaats voor een veilig gevoel. De zekerheid dat je kindje lekker ligt te slapen. Dat mag je dan ook van deze eenvoudige babyfoon met camera verwachten. Maar dat niet alleen! Want dankzij die camera, is deze babyfoon zowel praktisch als ontzettend leuk. Het kleurenscherm van de ouderunit is iets groter dan zes centimeter en geeft een scherp beeld. Ook in het donker. Geniet van de aanblik van je slapende hummel en kijk mee bij het wakker worden, of tijdens de ‘gesprekken’ met favoriete knuffels. Je krijgt de babyfoon standaard geleverd met één camera, maar je kunt de set uitbreiden tot vier camera’s. Handig als je meer kinderen hebt en voor in de speelkamer. De DVM-73 is voorzien van alle basis features die een babyfoon met camera zou moeten hebben.

 • Energiebesparende Eco modus, voor ouders die bewust met energie omgaan
 • Terugspreekfunctie, want voor jouw kindje is niets fijner dan het geruststellende geluid van jouw stem
 • Temperatuurweergave, zodat je weet of het wel warm/fris genoeg is in de kamer
 • Geluidsniveaulampjes, waaraan je kunt zien hoeveel geluid je kindje maakt
 • Bereik tot driehonderd meter, zodat je zorgeloos in en om het huis aan de gang kunt
 • Kleur: wit/antraciet

 • Check ook onze verkoop pagina hier op Bol!
  Elke week voegen we nieuwe producten toe.

  Bij Iedere aankoop bij Vriendentotvrienden krijgt u een van de mooiste inhoudelijkste berichten! Leuke inhoudelijke filmpjes (geluk, een persoonlijke boodschap etc.) EXTRA GOOD VIBES! U koopt bij ons nooit *alleen maar een product! Een aankoop is bij ons een hele ervaring.


Kopen