Jongens namen - Meisjes namen

Alecto DBX-30 - DECT babyfoon - 100% storingsvrij - Zwart / Wit babyfoon - 8712412676521

Alecto DBX-30 - DECT babyfoon -  100% storingsvrij - Zwart / Wit babyfoon
Verbindingstype: DECT | Zonder camera | 300 meter bereik buitenshuis
Artikelnummer: 9200000085049734 - bol.com
Merk:
Prijs: € 40,00
Meer info
DBX-30: onze beste-koop-babyfoon.
We zijn erg enthousiast over de DBX-30. Een degelijke DECT babyfoon die erg betaalbaar is. Natuurlijk is alles aanwezig om je kleintje in de gaten te houden, zonder in te boeten in onze welbekende kwaliteit. Deze kiezelvormige babyfoon is onze visie van wat een babyfoon in de basis zou moeten zijn.

Nooit meer een lege batterij (en andere voordelen)
De DBX-30 is voorzien van een energiebesparende ECO-modus. De batterij in de ouderunit gaat daarom extra lang mee. Zo ben je ook als je kindje in bed ligt, gewoon mobiel en dat is handig. Je neemt de ouderunit overal mee naar toe, tot wel 300 meter; ook als er dus geen stopcontact aanwezig is. Maar als de batterij toch onverhoopt leeg dreigt te raken: geen nood! Een signaaltje waarschuwt je ruimschoots op tijd zodat je de babyfoon weer in het laadstation kan zetten.

Maar daar houdt het niet meer op. De DBX-30 is dan wel goedkoop, maar beschikt over een hoop functionaliteiten:

De verbinding is digitaal op basis van DECT, dat betekent: genieten van een 100% storingsvrij geluid
Lampjes op de ouderunit geven het geluidsniveau in de kinderkamer aan
Het volume van de babyunit is instelbaar

Betaalbare kwaliteit van Alecto
De DBX-30 is ontwikkeld door Alecto. Wij zijn de marktleider in babyfoons in de Benelux. Geen merk is populairder bij jonge ouders. Babyfoons van Alecto worden door experts vaak als beste getest, maar net zo belangrijk: ouders die onze producten al kochten, geven Alecto vaak het "Best Reviewed'-predicaat op Kieskeurig.nl.
De DBX-30 is net als al onze babyfoons ontwikkeld en getest door onze Research en Development-afdeling op ons hoofdkantoor in Den Bosch. Daar zitten ook onze servicemedewerkers waar je altijd bij terecht kan met je vragen en opmerkingen. Zo houden we de lijnen kort en kunnen we op een heel eenvoudige manier onze belofte inlossen: het maken van babyfoons met een hoge kwaliteit voor elke portemonnee. Met Alecto kies je voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit.


Kopen