Jongens namen - Meisjes namen

Alecto DVM-750 - Babyfoon met camera 3.5" - 8712412675661

Alecto DVM-750 - Babyfoon met camera 3.5"
Kenmerken: Verbindingstype: Digitaal | Met camera | 300 meter bereik buitenshuis
Artikelnummer: 9200000073444482 bol.com
Merk:
Prijs: € 276,69
Meer info

Babyfoon met projector voor comfort bij ouders en kindJe kindje rolt zich om. Hij is zojuist heerlijk in slaap gevallen dankzij de rustgevende beelden van de projector. Met een druk op het touchsreen bedien je de babyfooncamera, en haal je de kleine slaapkop weer in het midden van het beeld.
De DVM-750 is veel meer dan een babyfoon. Het is een topproduct voor jonge ouders. We hebben in dit prachtige apparaat een aantal technieken gecombineerd om je kindje beter te laten inslapen en jullie een comfortabelere avond te bezorgen.


Een babyfoon met projector, hoe werkt dat?


Als je de projector hebt ingeschakeld zal hij beginnen met het projecteren van beelden op het plafond of op de muur en het afspelen van de liedjes. Als de voorstelling is afgelopen slapen de meeste kleintjes heerlijk. Als je baby hierna toch nog wakker is, kun je natuurlijk zo de show opnieuw starten om je kindje in slaap te sussen. En als je kleine later in diepe slaap is, zet je met de ouderunit de projector gewoon uit.
Deze babyfoon met projector komt met een ouderunit waarin een 9 cm groot touchscreen is geplaatst. Hiermee bedien je deze babyfoon op dezelfde manier als je smartphone. De bediening gaat met simpele tap- en swipe-bewegingen.


Marktleider babyfoons in de Benelux

Wist je dat Alecto de marktleider is van babyfoons in de Benelux? Dat betekent dat een heleboel ouders voor het in de gaten houden van hun dierbaarste bezit op onze producten vertrouwen. Ook de DVM-750 is ontwikkeld en getest in onze eigen Research &
Development faciliteiten in ’s-Hertogenbosch. Daar zitten ook onze servicemedewerkers waar je altijd bij terecht kan met je vragen en opmerkingen. Zo houden we de lijnen kort en kunnen we onze bekende hoge kwaliteit voor elke portemonnee blijven bieden aan jonge ouders. Met Alecto kies je voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit.Kopen