Jongens namen - Meisjes namen

*Babyfoon Met Camera - Beweegdetectie - Met App - WiFi - Smart Camera - Opslag In Cloud Of SD - Babyfoon - Webcam - 7424908263269

*Babyfoon Met Camera - Beweegdetectie - Met App - WiFi - Smart Camera - Opslag In Cloud Of SD  - Babyfoon - Webcam
Kenmerken: Product omschrijving : -720 pixels resolutie -Verbinding met Wi-Fi -Flexibele kijkhoek, 355 graden horizontaal en 110 graden verticaal -Nachtzicht tot 10 meter door infrarood -Geluid ontvangen en inspreken -Opslag in de cloud of via een micro SD kaart -Overal beeld via een eenvoudig te bedienen app -Beweegdetectie -Eenvoudige installatie met handleiding en video instructies via de app. -Montage aan de muur, plafond of gewoon ergens op zetten. De camera beschikt over een 720p resolutie, waardoor u altijd over haarscherp beeld beschikt en de bewaarde video's vloeiend afgespeeld worden. Met de draadloze camera verliest u uw kroost geen moment uit het hoog. De camera kan horizontaal 355 graden draaien en verticaal 110 graden. De camera dekt dus iedere hoek van de kamer! Ook is het mogelijk om in te zoomen met deze camera. Een melding ontvangen wanneer uw kind beweegt? Dit stelt u eenvoudig in middels de app. Zo hoeft u niet continu de app in de gaten te houden. Two-Way Audio : De camera beschikt over het zogeheten 'Two-Way audio', wat inhoudt dat u naast meeluisteren ook op afstand iets kunt inspreken om uw baby gerust te stellen. U staat te koken en uw partner verschoont de baby? U geeft eenvoudig instructies door via de app zonder de keuken te hoeven verlaten. Dat is pas multitasken. De camera beschikt over een kraakheldere microfoon. De App : De app is eenvoudig te installeren en ondersteunt zowel iOS, Android en Windows op mobiel, tablet en laptop. De bijgeleverde handleiding geeft u in beeld en tekst uitleg over hoe de app te installeren en hoe u de Babyfoon met camera in een mum van tijd aansluit op de Wi-Fi. Ook kunt u in de app video instructies vinden waarin stap voor stap wordt voorgedaan hoe u de camera kunt verbinden met Wi-Fi. U hoeft geen expert te zijn, het enige wat u moet weten is het Wi-Fi wachtwoord en u kunt aan de slag! Nachtvisie : Door de ingebouwde infrarood heeft u ook zicht tot wel 10 meter wanneer het donker is. De camera zal hier automatisch op over schakelen, zodat uw baby ongestoord kan verder slapen. Opslag : U kunt de beelden zowel in de Cloud als op een micro SD kaart opslaan. De kleinste Micro SD kaart qua opslag, namelijk 16GB biedt al de mogelijkheid om beelden tot 4 dagen terug te kijken. Een Micro SD Kaart met een opslag van 128GB geeft u al de mogelijkheid om beelden terug te kijken tot 32 dagen. Ideaal als u langere tijd van huis bent en de camera in de tussentijd als bewakingscamera wilt gebruiken. De beelden blijven bestaan ook wanneer de camera kapot zou gaan. Plaatsen : U kunt de camera plaatsen op een recht oppervlak of u monteert de camera aan de muur of het plafond. Een setje schroeven met pluggen worden meegeleverd.
Artikelnummer: 9300000007925306 - bol.com
Merk:
Prijs: € 48,99
Meer
Product omschrijving :

-720 pixels resolutie
-Verbinding met Wi-Fi
-Flexibele kijkhoek, 355 graden horizontaal en 110 graden verticaal
-Nachtzicht tot 10 meter door infrarood
-Geluid ontvangen en inspreken
-Opslag in de cloud of via een micro SD kaart
-Overal beeld via een eenvoudig te bedienen app
-Beweegdetectie
-Eenvoudige installatie met handleiding en video instructies via de app.
-Montage aan de muur, plafond of gewoon ergens op zetten.De camera beschikt over een 720p resolutie, waardoor u altijd over haarscherp beeld beschikt en de bewaarde video's vloeiend afgespeeld worden. Met de draadloze camera verliest u uw kroost geen moment uit het hoog. De camera kan horizontaal 355 graden draaien en verticaal 110 graden. De camera dekt dus iedere hoek van de kamer! Ook is het mogelijk om in te zoomen met deze camera. Een melding ontvangen wanneer uw kind beweegt? Dit stelt u eenvoudig in middels de app. Zo hoeft u niet continu de app in de gaten te houden.

Two-Way Audio :
De camera beschikt over het zogeheten 'Two-Way audio', wat inhoudt dat u naast meeluisteren ook op afstand iets kunt inspreken om uw baby gerust te stellen. U staat te koken en uw partner verschoont de baby? U geeft eenvoudig instructies door via de app zonder de keuken te hoeven verlaten. Dat is pas multitasken. De camera beschikt over een kraakheldere microfoon.

De App :
De app is eenvoudig te installeren en ondersteunt zowel iOS, Android en Windows op mobiel, tablet en laptop. De bijgeleverde handleiding geeft u in beeld en tekst uitleg over hoe de app te installeren en hoe u de Babyfoon met camera in een mum van tijd aansluit op de Wi-Fi. Ook kunt u in de app video instructies vinden waarin stap voor stap wordt voorgedaan hoe u de camera kunt verbinden met Wi-Fi. U hoeft geen expert te zijn, het enige wat u moet weten is het Wi-Fi wachtwoord en u kunt aan de slag!

Nachtvisie :
Door de ingebouwde infrarood heeft u ook zicht tot wel 10 meter wanneer het donker is. De camera zal hier automatisch op over schakelen, zodat uw baby ongestoord kan verder slapen.

Opslag :
U kunt de beelden zowel in de Cloud als op een micro SD kaart opslaan. De kleinste Micro SD kaart qua opslag, namelijk 16GB biedt al de mogelijkheid om beelden tot 4 dagen terug te kijken. Een Micro SD Kaart met een opslag van 128GB geeft u al de mogelijkheid om beelden terug te kijken tot 32 dagen. Ideaal als u langere tijd van huis bent en de camera in de tussentijd als bewakingscamera wilt gebruiken. De beelden blijven bestaan ook wanneer de camera kapot zou gaan.

Plaatsen :
U kunt de camera plaatsen op een recht oppervlak of u monteert de camera aan de muur of het plafond. Een setje schroeven met pluggen worden meegeleverd.


Kopen