Jongens namen - Meisjes namen

Babyfoon met HD Camera 360graden van JoLau met WIFI , inclusief optie om personen te volgen! - 9507199572918

Babyfoon met HD Camera 360graden van JoLau met WIFI , inclusief optie om personen te volgen!
Verbindingstype: Wi-Fi | Met camera | 1000 meter bereik buitenshuis
Artikelnummer: 9200000124367581 - bol.com
Merk:
Prijs: € 34,95
Beoordeling: 3.7

Meer info

Met deze camera van JoLau kan je elke afzonderlijke ruimte in je huis in de gaten houden als je er niet bent via internet.

Dit is o.a. makkelijk voor een babykamer. Je kan dan je kleine vanaf afstand in de gaten houden. Of om bijv. een (dementerende) oudere, of ziek gezinslid van afstand in de gaten te houden en/of contact met diegene te houden. Ook kan je deze 360 camera van JoLau goed gebruiken om je huisdier (Hond / Kat) te volgen. Je hebt namelijk de mogelijkheid om via een ingebouwde microfoon te communiceren met iemand in de betreffende ruimte. Dit doe je door gebruik te maken van de app (geschikt voor iOS en Android) , deze kan je zo instellen dat het een melding geeft bij beweging en/of geluid. Op je scherm zie je dan ook de kamer. Het is een 355º camera, je kan deze via je scherm laten roteren zodat je de hele kamer kan bekijken. Ook heeft het een volgfunctie die je kan activeren. Heb je deze aanstaan dan volgt het de bewegingen in de kamer.

De Camera heeft geen continumodus, dit omdat het scherm van de gemiddelde telefoon na een half uur uitvalt! Mocht je een babyfoon wensen met een continumodus, kijk dan eens op ons andere product van JoLau via deze link:

https://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=47147&name=replace_9200000124367581&url=https://www.bol.com/nl/p/babyfoon-van-jolau-met-3-2-inch-display-groot-bereik-260-meter/9200000124908388/

Het is ook mogelijk om de beelden op te nemen zodat je het later terug kan kijken. En je kan een foto maken via je telefoon van wat je op dat moment in de kamer ziet gebeuren. De beelden zijn via de Cloud of SD card op te slaan. Een SD card kan je in deze camera doen.

De camera beschikt over een HD camera

Ook ’s nachts is deze camera te gebruiken omdat het beschikt over een nachtzicht functie (infrarood) tot ongeveer 10 meter.

De app is door meerdere telefoons te downloaden waardoor je samen de betreffende ruimte in de gaten kan houden (family member).

Mocht je uitleg willen hoe de 360 Camera van JoLau geïnstalleerd kan worden, Kopieer dan de onderstaande link:

https://m.youtube.com/channel/UC-hLSiR1T_WNMcddKyzbBsg

Voordelen:

-Van afstand een ruimte in de gaten kunnen houden dmv wifi

-Mogelijkheid tot het geven van een signaal bij beweging of geluid

-Goeie kwaliteit camera

-355º camera

-Gebruik van de app door Apple en Android

-Makkelijk in gebruik

-Aan te sluiten op meerdere telefoons (family member)

-Mogelijkheid tot opname van de beelden.

-Mogelijkheid om tot elkaar te spreken (two way audio)

-Volgfunctie in te stellen.Kopen