Jongens namen - Meisjes namen

Babymoov Babyfoon Yoo-Moov 360° - 3661276155633

Babymoov Babyfoon Yoo-Moov 360°
Kenmerken: Verbindingstype: Digitaal | Met camera | 350 meter bereik buitenshuis
Artikelnummer: 9200000108469256 bol.com
Merk:
Prijs: € 187,00
Beoordeling: 4

Meer info
Met een YOO babyfoon kunt u uzelf blijven en toch 100% uw rol van verantwoordelijke ouder op u nemen. En dat maakt het YOO assortiment zo anders dan alle andere!
U bent kersverse ouders, maar u heeft nog steeds vrienden, houdt van gezellig koken, doe-het-zelven, Games of Thrones of The Titanic kijken… dan is er zeker een YOO die bij u past!

De YOO Moov is bedoeld voor ouders die op zoek zijn naar Innovatie, Gebruiksgemak en Uitstekende prestaties, om van alle momenten van het leven van hun baby te genieten.

De YOO Moov is een gemotoriseerde videobabyfoon. Vanuit de ontvanger controleert u de bewegingen van de in de slaapkamer van uw kleintje geplaatste camera. U kunt hem van voren naar achteren en van rechts naar links buigen. U heeft een zicht van 360°!
De in de voet van de camera verborgen motor is innoverend, zeer sterk en stil. De camera verandert langzaam van hoek. Zijn bewegingen zijn geleidelijk, zonder stoten.

De motorisering van de YOO Moov is uitstekend aangepast aan het brede beeldscherm van 4,3". Er zal niets aan uw aandacht ontsnappen. U ziet alle details in de slaapkamer van uw kleintje, dankzij de beeldkwaliteit, het formaat van het beeldscherm en de mogelijkheid in- en uit te zoomen. De camera kan eenvoudig aan de muur worden opgehangen (wandset meegeleverd), zodat u de garantie van een optimaal zicht in het vertrek heeft.

Met deze videobabyfoon is aan alles gedacht voor het welzijn van uw baby. Deze maakt van de slaapkamer een geruststellende omgeving. In de voet van de camera is een multicolor nachtlampje geplaatst. De afwerking met glittertjes en de 7 kleuren zorgen voor de verspreiding van een zeer zacht licht. De YOO Moov bevat verder slaapliedjes om uw kleintje tot rust te laten komen en een temperatuursensor waarmee u de temperatuur in de babyslaapkamer kunt controleren.

De babyfoon YOO Moov is bovenal heel eenvoudig in gebruik. De On/Off knop bevindt zich op de achterkant van de camera. Deze is verlicht wanneer de babyfoon werkt en activeert de pairing.

Met de avant-gardistische, intuïtieve en uitstekend werkende YOO Moov waakt u over uw baby zonder het risico hem te wekken!


Kopen