Jongens namen - Meisjes namen

Bright for You 3D Sterrenprojector met 5 Patronen - Kinderlamp met Sterren Hemel Projectie - Sterrenhemel Plafond Projector Lamp voor Babykamer en Kinderkamer - Nachtlamp voor Baby en Kind - Nachtlampje voor Kinderen - Snoezellamp - 8719327180181

Bright for You 3D Sterrenprojector met 5 Patronen - Kinderlamp met Sterren Hemel Projectie - Sterrenhemel Plafond Projector Lamp voor Babykamer en Kinderkamer - Nachtlamp voor Baby en Kind - Nachtlampje voor Kinderen - Snoezellamp
Plastic
Artikelnummer: 9200000131458511 - bol.com
Merk: Bright for You
Prijs: € 24,99
Beoordeling: 5

Meer info
1 op de 10 kinderen vertelt dat zij last hebben van slaapproblemen: van nachtmerries tot angsten in het donker. Breng de rust terug in de nacht met de 3D sterrenprojector van Bright for You! Kies tussen de 5 verschillende patronen en neem de LED lamp overal mee naar toe. Ook superleuk om cadeau te geven!

Slaapproblemen
Een slechte nachtrust zorgt niet alleen voor problemen overdag maar ook in de toekomst. Zodra je kind vermoeid is zal hij/zij veel slechter informatie opnemen. Hierdoor ontstaan er leerproblemen, irritaties in huis of zelfs achterstanden. Een goede nachtrust is voor iedereen van belang!

Keuze
Geniet van prachtige planeten, sterren en manen in het donker! Bij de lamp worden 5 verschillende soorten patronen geleverd, je kan dus afwisselen om elke nacht een prachtige droom van start te brengen bij jouw kindje!

Batterijen en USB-oplaadkabel
Bij de lamp wordt een USB-oplaadkabel geleverd maar mocht je zoon/dochter gaan logeren of op vakantie gaan, dan kan je de projector ook van stroom voorzien via batterijen. Zo weet je zeker dat je kindje zich overal thuis voelt en kan genieten van een heerlijke slaap.

Voordelen
? Zorgt voor een betere nachtrust
? 5 Verschillende soorten patronen
? Oplaadbaar via USB-kabel of batterijen
? Gemaakt van non-toxic milieuvriendelijk materiaal
? Kan ook mee op reis
? Originele cadeautip
? Meerdere leuke kinderproducten verkrijgbaar bij Bright for You
? Bij Bright for You profiteer je altijd van Select bezorgopties

Inhoud verpakking
? 1x Bright for You 3D Sterrenprojector
? 1x Patronen (5 stuks)
? 1x USB-oplaadkabel
? 1x Handleiding

100% Tevredenheidsgarantie
Ons team staat dagelijks voor je klaar. Is er iets mis met je product? Neem dan eenvoudig via bol.com contact met ons op en we helpen je altijd zo snel mogelijk verder.

Bestel vandaag nog en breng de nachtrust terug van jouw kindje met de 3D Sterren projector van Bright for You!


Kopen