Jongens namen - Meisjes namen

ChooChoo® Sterren Projector Baby met Slaapgeluiden - Sterrenprojector - Sterrenhemel - Slaaphulp - Witte Ruis Apparaat - 8719992689903

ChooChoo® Sterren Projector Baby met Slaapgeluiden - Sterrenprojector - Sterrenhemel - Slaaphulp - Witte Ruis Apparaat
100 - 0 | Maakt geluid: Ja
Artikelnummer: 9200000114731752 - bol.com
Merk:
Prijs: € 24,95
Beoordeling: 3

Meer info
Heb jij of je baby/kind moeite met in slaap komen? Of wil je gewoon een rustgevende omgeving creëren? Deze 3 in 1 baby en volwassenen slaaphulp zorgt ervoor dat je in diepe slaap komt. Met de ChooChoo sterrenprojector slaaphulp inclusief 28 geluidseffecten wordt de nachtrust optimaal verbeterd en wordt je helemaal ontspannen wakker. Het witte ruis apparaat kan ook gebruikt worden om je concentratie te verbeteren op je werk of als je moet leren voor school. Een multifunctioneel apparaat dat op verschillende manieren gebruikt kan worden. Een uitgerust en ontspannen persoon voelt zich goed. Dat wil jij toch ook?

3 in 1 witte ruis slaap hulp met sterrenprojector en slaapliedjes
Waarom is dit apparaat zo speciaal? De sterrenprojector slaaphulp lamp heeft 10 led kleuren die je zelf kunt instellen, waarbij je zelf de helderheid van het licht kan aanpassen in 3 verschillende levels. Het apparaat heeft 2 standen: nachtlicht en sfeerlicht. Het geluid is zelf in te stellen en het apparaat heeft een hoofdtelefoon aansluiting. Ook zit er een timer op zodat je zelf kan instellen hoe lang je het apparaat wilt laten spelen. Deze slaaphulp met sterrenprojector en ingebouwde natuurgeluiden is onmisbaar in elk huishouden.

Voor wie is het apparaat?
? Mensen die niet kunnen slapen: slapeloosheid beïnvloedt de kwaliteit van het leven niet alleen ‘s nachts maar ook overdag. Als je worstelt met slapeloosheid, kan het witte ruis slaap apparaat enige verlichting bieden.
? Baby’s en kinderen: de slaaphulp met sterren projector heeft rustgevende slaap geluiden die kinderen helpen in slaap te vallen, overdag en ‘s nachts. Door de ingebouwde sterrenprojector wordt er een ontspannen sfeer gecreëerd waardoor baby’s zich op hun gemak voelen.Een slapende baby geeft rust voor het hele gezin.
? Kantoor medewerkers: door te luisteren naar natuurgeluiden op je werk, kun je je goed concentreren en veel werk gedaan krijgen.
? Studenten: het gebruik van de witte ruis geluidsmachine tijdens het studeren kan je helpen focussen, zodat je je kunt concentreren op leren.

Voordelen
?Geen slapeloze nachten meer
?Slapende baby = rust voor het gehele gezin
?Verstelbaar geluid
?Verstelbare helderheid licht/sterren
?Met USB-aansluiting en hoofdtelefoonaansluiting
?Creëer een sfeervolle omgeving in een handomdraai
?Werkt met batterij 18650 (niet inbegrepen) of USB-oplaadkabel

Gebruiksaanwijzing
1. Schroef de ronde bovenkant los, met de klok mee.
2. Zet de witte of zwarte cover erop, naar keuze
3. Schroef de bovenkant terug
4. Start met gebruiken van het apparaat
Let op: naast de power button moet het BLAUWE licht branden om het apparaat te kunnen gebruiken. Rood lichtje betekent: opladen. Groen lichtje betekent: volledig opgeladen.

Compact en handig voor op reis
Het witte ruis sfeer apparaat is licht en gewicht en heeft een compact formaat. Hij is dus handig mee te nemen op reis. Neem de slaaphulp bijvoorbeeld mee op zakenreis of vakantie zodat je overal uitgerust wakker wordt. Ook handig om je baby of kind door te laten slapen op vakantie.

Specificaties
?Gewicht: 0.37 kg
?Afmetingen: 15,2 x 3,7
?28 natuurgeluiden
?Ingebouwde luidspreker en telefoonaansluiting
?Timer voor 30, 60 en 90 minuten (hierna schakelt het apparaat zelf uit)
?Twee manieren van opladen: 18650 batterij of USB-kabel met stekker (18650 batterij is niet inbegrepen)
?Regelbaar volume
?CE-markering

Met dit multifunctionele slaap apparaat met sterrenprojector vallen jij en je baby als een roosje in slaap en worden super uitgerust wakker!


Kopen