Jongens namen - Meisjes namen

Draadloze HD Babyfoon Baby Monitor met Temperatuurmeter - 7432236188192

Draadloze HD Babyfoon Baby Monitor met Temperatuurmeter
Verbindingstype: Digitaal | Met camera | 300 meter bereik buitenshuis
Artikelnummer: 9200000070308964 - bol.com
Merk:
Prijs: € 89,99
Meer info
Houd je kind in de gaten met deze Draadloze digitale HD Babyfoon. Deze baby monitor heeft diverse functies die helpen bij de zorg van je kind. Hij kan zelfs slaapliedjes afspelen.
Kersverse ouders weten dat een een babyfoon een must have is. Het probleem daarbij is dat vele modellen niet betrouwbaar zijn. Van zwak ontvangst tot defecte batterijen, lage kwaliteit en ga zo maar door. Bij de aanschaf van een babyfoon is de kwaliteit en functionaliteit van groot belang. Het gaat immers om veiligheid en het comfort van je kind.
Met de Draadloze HD Babyfoon Baby Monitor met Temperatuurmeter van Geeek stap je in de toekomst van de babyfoons! Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Dit stelt ons in staat je niet te missen functies te brengen als een 2,4'' inch kleurenscherm en zendbereik van maar liefst 300 meter. Met de geïntegreerde speaker en microfoon is twee-weg communicatie met deze babyfoon mogelijk. Je kunt daardoor de geluiden uit de kinderkamer horen en je baby gelijk met een vertrouwde stem troosten. Dit zorgt er vaak voor dat je niet meer gelijk naar de babykamer hoeft te lopen.
De Draadloze HD Babyfoon Baby Monitor met Temperatuurmeter heeft een ingebouwd nachtlampje, een slaapliedjes functie en biedt nachtzicht tot 5 meter. Daarnaast heeft deze HD Babyfoon Baby Monitor zelfs temperatuur detectie en bevat deze een oplaadbare Li-polymeer batterij, waardoor de babyfoon eenvoudig overal te gebruiken is. De draadloze HD Babyfoon Baby Monitor met Temperatuurmeter is beveiligd tegen videostoring of privacy lekkage, je gezin is altijd veilig.
Verder is de Draadloze babyfoon baby monitor voorzien van technische kenmerken als een 300M-pixel scherm, een 70-graden kijkhoek en ondersteuning voor maximaal 4 camera's. Op dit vakkundig ontworpen, zorgvuldig en duurzaam geconstrueerde systeem kun je rekenen.
Belangrijkste kenmerken Draadloze HD Babyfoon Baby Monitor met Temperatuurmeter
- Babyfoon met volledig kleurenscherm
- Tweewegcommunicatie
- Night vision (nachtzicht) capaciteiten tot 5 meter
- Beveiligd tegen storing en privacy lekken
- Duurzaam en hoge kwaliteit
- Frequentie Bereik: 2400 MHz - 2483,5 MHz
- Image Sensor: 1/3 inch kleuren beeld CMOS sensor
- IR LED-Type: 7 stuks IR LED's / 850nm
- Li-polymeer accu / 400mAh


Kopen