Jongens namen - Meisjes namen

HD Wifi babyfoon met app - Smart camera - Bewegingsmelding - Nachtzicht - Micro SD kaart opslag - 8719327165096

HD Wifi babyfoon met app - Smart camera - Bewegingsmelding - Nachtzicht - Micro SD kaart opslag
Kenmerken: Verbindingstype: Wi-Fi | Met camera | 1000 meter bereik buitenshuis
Artikelnummer: 9200000123382350 bol.com
Merk:
Prijs: € 40,00
Meer info
Met de nieuwe 1080P Wifi Babyfoon 2.0 kunt u elke kamer naar keuze in huis in de gaten houden. De camera heeft naast bewegingsdetectie en haarscherp beeld en ook tweeweg communicatie. Dit betekent dat naast het ontvangen van het geluid ook teruggesproken kan worden. De babyfoon is via een app op u telefoon te besturen en kan er live worden meegekeken. Geschikt als beveiligingscamera, babyfoon voor kinderen en huisdieren.

Bewegingsmelding
Via de app kunt u instellen of u bij beweging een melding wilt ontvangen. Op deze manier kunt u gewaarschuwd worden als er veranderingen zijn en kan u direct met de camera meekijken. Deze meldingen zijn ook uit te zetten. U kan ook horen wat er gebeurt (Android) en direct terugspreken zodat u bijvoorbeeld uw baby kan troosten of huisdier kan toespreken.

Voordelen:
?Zeer gebruikersvriendelijk
?Haarscherp beeld door 2.0 megapixel HD
?Mobiel bestuurbaar
?Rotatie vermogen van 355°x 120°
?Infrarood beeld nachtzicht – 10 meter
?Bewegingsmelding
?Plug and Play
?Camerabeelden opslaan en terugkijken
?Tweeweg communicatie (Android)
?Vandaal-proef

Kwaliteit en veiligheid
De babyfoon kan via de app op afstand worden bestuurd. Doordat hij horizontaal 355° en verticaal 120° draaien kan u de hele kamer scannen en live meekijken wat er op afstand gebeurt. Ook inzetbaar als beveiligingscamera: monitort beweging en activiteiten in woning of werkplaats. Met een resolutie van 1920*1080 pixels, infrarood en een nachtzicht van 10 meter afstand kan u niets ontgaan van de activiteiten van uw baby, huisdier of inbrekers.

Snelle en makkelijk installeren
De 1080P IP Camera kunt u door de Plug and Play direct koppelen aan uw computer, telefoon of tablet. Dit doet u door de app te installeren via de Play store (Android) of App Store (Apple). De gebruiksaanwijzing (Engels) laat u stap voor stap zien hoe u dit moet doen. Er kunnen meerdere mensen tegelijk gekoppeld worden aan de babyfoon.
Let op! De babyfoon is ook te gebruiken voor Apple maar de app werkt hierbij niet optimaal. Dit houdt in: dat deze geen geluid waarneemt op de plek waar de babyfoon staat.

Video opnames opslaan en bekijken
De beelden kunnen ieder moment live worden bekeken, opgenomen en teruggekeken worden. De beelden kunnen worden opgenomen als er een Micro SD kaart (max. 64GB) in de babyfoon zit. Het terugkijken van de opgenomen beelden kan via de app worden opgevraagd. Let op, de Micro SD kaart dient apart gekocht te worden. U kunt instellen dat er bij beweging direct wordt opgenomen en het beeldmateriaal wordt opgeslagen op de SD kaart.

Verbinding
De stroomvoorziening gaat via een USB-kabel of stopcontact. De verbinding gaat draadloos via de Wifi. Doordat u in verbinding bent met Wifi of internet (kabel) heeft u onbeperkt bereik. Hierdoor kan je je baby of huisdieren op grote afstand in de gaten houden.

In de verpakking zit:
  • HD Wifi Babyfoon met camera

  • USB Kabel

  • Adapter

  • Bevestigingsstuk voor bv. plafond, incl. schroeven

  • Handleiding


Info:
Model: LS-F2
Beeldresolutie: 1920x1080
Lens: Infrarood LED, 120 graden
Beeldsensor: CMOS
Stroomvoorziening: DC 5V, 1,6 A
Keurmerk: CE certificatie


Kopen