Jongens namen - Meisjes namen

Halflinger Sloffen Unisex - blauw - Maat 36/37 - 4015450533790

Halflinger Sloffen Unisex - blauw - Maat 36/37

Artikelnummer: 9200000026763137 - bol.com
Merk:
Prijs: € 44,99
Beoordeling: 2.5

Meer info
De Haflinger Paul huttensloffen zijn gemaakt van 100% scheerwol. Wol is natuurlijk een heerlijk materiaal, want niet alleen is het warm, maar het ademt ook goed, is sterk en blijft mooi. De pantoffel is voorzien van een hoge gebreide boord en sluit hierdoor goed aan. De zool van de Haflinger huttenslof heeft een coating van natuur-latex, waardoor deze goed antislip en veilig is.
Uiteindelijk worden ook pantoffels vuil, en dan kan de Haflinger Paul huttenslof op 30 graden gewassen worden. Dat is wel even anders dan met een leren of kunststof pantoffel, nietwaar?
Dit type sloffen werd vroeger gemaakt van de afsnijsels van de wollen kleding. Het zijn uw ideale reis-voetenwarmers. Ze passen al gauw ergens tussen de bagage. Als u dan na een lange wandeling bent aangekomen zit u met heerlijk warme voeten na te genieten van een mooie dag. Uiteraard hoeft u niet op reis te gaan om te genieten van de Haflinger Paul huttenslof. Ook thuis is het heerlijk en comfortabel om deze soepele wollen pantoffel te dragen.
De Haflinger Paul huttensloffen geven u gegarandeerd jarenlang comfort en warme voeten.


Kopen