Jongens namen - Meisjes namen

Kodak C520 wifi babyfoon met camera en 5" kleurenscherm - Wifi babyfoon voor thuis én onderweg - 4895222700007

Kodak C520 wifi babyfoon met camera en 5" kleurenscherm - Wifi babyfoon voor thuis én onderweg
Verbindingstype: Wi-Fi | Met camera | 300 meter bereik buitenshuis
Artikelnummer: 9200000105181986 - bol.com
Merk:
Prijs: € 119,83
Beoordeling: 3

Meer info
Wat is de Kodak C520 internet babyfoon?
Als jonge ouder valt het niet mee om je ogen van je baby’tje af te houden. En met deze internet babyfoon met camera en high definition beeldscherm, hoeft dat ook niet! Je kunt altijd en overal inloggen op de camerabeelden. Gewoon draadloos, via wifi en de gratis Kodak Smart Home app op je smartphone en/of tablet.
Al kijk je waarschijnlijk het vaakst gewoon thuis, op de ouderunit van deze internet babyfoon. Met een scherm van maar liefst 12,7 centimeter heb je prachtig beeld, van haarscherpe kwaliteit.

Hoe werkt deze internet babyfoon?
Laten we beginnen met de camera. Deze zogeheten Smart Video Monitor is handmatig naar links en rechts te bewegen, maar ook omhoog en omlaag. En wil je even inzoomen om dat snoetje van dichtbij te bekijken? Dan gebruik je de 3x digitale zoom.
Zodra je kleintje beweegt of geluid maakt, gaat de video opnemen. De beelden worden 24 uur lang bewaard in de cloud, via de Smart Home App van Kodak. Dat is een kosteloze service. Wil je langer dan 24 uur toegang hebben tot de beelden, dan kun je een abonnement afsluiten.

De veilige internet babyfoon, zowel thuis als online
Deze internet babyfoon biedt zowel zekerheid als plezier. Zo is de verbinding 100% storingsvrij en worden alle data optimaal beveiligd, zoals bij alle cloud based apps en software van Kodak. Het wifi-bereik is met 200 meter extreem groot, dus je kunt rustig in de tuin van de buren aanschuiven voor een BBQ. En de batterijduur is ongeëvenaard, wat heerlijk is als je geen stekker in de buurt hebt. Tijdens zwoele zomeravonden in de tuin, bijvoorbeeld, of op het terras van de camping.

Welke kwaliteiten heeft deze internet babyfoon nog meer?
Baby’tjes vinden het heerlijk om de stem van mama of papa te horen. Via deze babyfoon kun je op afstand tegen je kleintje praten of een liedje zingen. Daarnaast zijn er vijf dromerige slaapliedjes beschikbaar zodat je kleine lekker kan indutten. Het display geeft constant de actuele temperatuur in de babykamer aan, zodat het niet per ongeluk te warm of te koud wordt. En ook de luchtvochtigheid kun je op deze internet babyfoon aflezen, om zeker te zijn van een gezond binnenklimaat voor je ukkie.

Wat is de beste internet babyfoon?
Op de markt van internet babyfoons speelt deze C520 van Kodak mee in het hoogste segment. Nog even een paar mooie eigenschappen op een rij:
•Dankzij de wifi verbinding kun je de babyfoon altijd en overal draadloos gebruiken, en op afstand inloggen via je smartphone of tablet, om online naar je kleintje te kijken.
•De wifi verbinding en de opslag in de cloud zijn uitstekend beveiligd.
•Je kunt de camera op afstand bewegen, om je baby’tje goed in beeld te krijgen.
•De camera is oplaadbaar, dus draadloos overal te plaatsen.
•De verbinding is 100% storingsvrij, met een bereik van maar liefst 200 meter.
•Het grote kleurenscherm (5" / 12,7 cm) biedt haarscherp beeld.

Wat zit er in de doos?
•Camera (babyunit)
•Monitor (ouderunit)
•Adapter 2x
•Snelstartgids GB


Kopen