Jongens namen - Meisjes namen

Lego Ninjago Vlaggenlijn & Ballonnen set| Vlaggenlijn 250 cm lang | 10 stuks latex ballonnen set - 7445946993970

Lego Ninjago Vlaggenlijn & Ballonnen set| Vlaggenlijn 250 cm lang | 10 stuks latex ballonnen set
11 stuk(s)
Artikelnummer: 9200000116453136 - bol.com
Merk: Lego
Prijs: € 15,99
Beoordeling: 2

Meer info

Je kind in he-le-maal gek van Lego Ninjago. Dat is ook niet gek omdat de Ninja's ontzettend avontuurlijk en stoer zijn. Voor je kind heb je een feest op de planning staan met als thema: Ninjago. Tijd om te beginnen met organiseren en te zorgen dat je kind zijn verjaardag nooit meer vergeet. Alleen is daar de vraag: ''Waar haal ik deze spullen vandaag?''. Geen zorgen. Wij van Feliz Decorations hebben een Ninjago pakket samengesteld.

Met deze ballonnen en vlaggenlijn set maak je je verjaardag helemaal compleet. Zie je het gezicht al van die kleine als hij de woonkamer versiert ziet met zijn grootste superhelden? Eeuwig plezier zal hij hebben en dat zal hij ook aan ieder vriendje vertellen. Gebruik deze ballonnen en vlaggenlijn voor een kinderfeest of voor een themafeest.

Geschikt voor helium of lucht

Ondanks de ballonnen met lucht opgeblazen kunnen worden, raden we aan deze te gebruiken met high-quality helium voor extra lang plezier.

Hulp nodig?

Ons team staat dagelijks voor je klaar. Is er een ballon kapot of ontbreekt er decoratiemateriaal? Neem contact met ons op via bol.com en we helpen je altijd zo snel mogelijk verder.

Kan ik helium gebruiken in de ballonnen?

Voor het beste resultaat wordt aangeraden de ballonnen op te blazen met high-quality helium en een klein beetje lucht. Pas op dat de latex ballonnen niet verder dan 30cm worden opgeblazen om te voorkomen dat ze voortijdig knappen!

Al zin gekregen in je verjaardag? Bestel dan vandaag nog je Lego Ninjago feest pakket!

Wij van Feliz Decorations wensen jou een Fijne Verjaardag!



Kopen