Jongens namen - Meisjes namen

Lego Ninjago Vlaggenlijn & Ballonnen set| Vlaggenlijn 250 cm lang | 10 stuks latex ballonnen set - 7445946993970

Lego Ninjago Vlaggenlijn & Ballonnen set| Vlaggenlijn 250 cm lang | 10 stuks latex ballonnen set
Kenmerken: 0 - 99 jaar
Artikelnummer: 9200000116453136 bol.com
Merk: Lego
Prijs: € 17,99
Meer info
? FANTASTISCHE NINJAGO BALLONNEN EN VLAGGENLIJN SET - met deze ballonnen en vlaggenlijn set maak je je verjaardag helemaal compleet. Gebruik deze ballonnen en vlaggenlijn voor een kinderfeest of voor een themafeest . Geschikt voor elke leeftijd.

? HET BALLONNENPAKKET VOOR JOUW FEEST – versier jouw feest of event met onze kwaliteitsballonnen voor een mooie decoratie en voor meer plezier. Geschikt voor iedere feestelijke gelegenheid.

? GESCHIKT VOOR HELIUM OF LUCHT – ondanks de ballonnen met lucht opgeblazen kunnen worden, raden we aan deze te gebruiken met high-quality helium voor extra lang plezier.

? VEELZIJDIGE BALLONNEN VOOR ELKE GELEGENHEID – een zeer geschikte decoratie voor onder andere verjaardagen, bruiloften, vrijgezellenfeesten, baby showers en vele andere feestelijke gelegenheden.

?ADVIES BIJ HET OPBLAZEN VAN ONZE BALLONNEN
Voor het beste resultaat wordt aangeraden de ballonnen op te blazen met high-quality helium en een klein beetje lucht. Pas op dat de ballonnen niet verder dan 30cm worden opgeblazen om te voorkomen dat ze voortijdig knappen!

Kopen