Jongens namen - Meisjes namen

Jurassic world


LEGO DUPLO Jurassic World T-Rex Toren - 10880

LEGO DUPLO Jurassic World T-Rex Toren - 10880

2 - 5 jaar | 22 onderdelen | 1 minifiguren | 2018 - 5702016117233
Lego - Jurassic world
Bezoek samen met je kind Jurassic World en beleef alle spannende avonturen uit de film opnieuw met deze fantastische set! Er is een T. rex ontsnapt en hij klapt woest met zijn kaken! Peuters en kleuters zullen het heerlijk vinden snel te hulp te schieten met Owen Grady in zijn auto. Ga de confrontatie met de enorme dinosaurus aan, zoek een veilige schuilplaats in de uitkijktoren en bel daarna voor versterking! Dit eenvoudig te bouwen dinosaurusspeelgoed met grote bouwstenen is ideaal voor urenlange rollenspellen met dinosaurusthema. Inclusief een LEGO® DUPLO® figuur van Owen Grady plus een T. rex figuur. - Inclusief een LEGO® DUPLO® figuur van Owen Grady, plus een figuur van een T. rex met een muil die open kan - De set omvat een auto en een Jurassic World uitkijktoren - Accessoire-elementen: een mobiele telefoon, een jerrycan en een scharnierende ladder - Help Owen Grady om Jurassic World te redden van de losgebroken T. rex! - Schiet te hulp in de auto en roep versterking op met de mobiele telefoon! - Speel spannende rollenspellen gebaseerd op de film Jurassic World - Help je kind de basisvaardigheden van het bouwen onder de knie te krijgen met dit leuke dinosaurusspeelgoed - LEGO® DUPLO® producten zijn speciaal ontworpen voor leuk en veilig spelen door kleine handjes - De T. rex is ca. 11 cm hoog, 17 cm lang en 9 cm breed - De auto is ca. 6 cm hoog, 14 cm lang en 7 cm breed - De uitkijktoren is ca. 24 cm hoog, 9 cm breed en 6 cm diep

Meer   Kopen

LEGO Jurassic World - PS4

LEGO Jurassic World - PS4

PlayStation 4 | PEGI-leeftijd: 7 - 5051895395370
Lego - Jurassic world
Na de epische verhaallijnen van Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park en Jurassic Park III en de langverwachte Jurassic World is LEGO, Jurassic World de eerste videogame waar spelers alle vier Jurassic films kunnen herbeleven en ervaren. Het spannende avontuur, compleet in LEGO vorm en verteld met de typische klassieke LEGO humor van TT Games, recreëert onvergetelijke scènes en acties uit de films. Fans kunnen sleutelmomenten uit het spel herbeleven en krijgen de mogelijkheid om de uitgestrekte werelden van Isla Nublar en Isla Sorna volledig te ontdekken. - Herleef de sleutelmomenten uit alle vier Jurassic films: Een avontuur dat al 65 miljoen jaar in de maak is- nu in de klassieke LEGO blokjes fun. - Richt schade aan als LEGO dinosaurussen: Kies uit 20 dinosaurussen, waaronder de vriendelijke Triceratops, de dodelijke Raptor, de kwaadaardige Compy en de ontzagwekkende T-Rex. - Stel jouw eigen dinosauruscollectie samen: Verzamel LEGO amber en experimenteer met DNA om volledig originele dinosaurussen te maken, zoals de Dilophosaurus Rex. - Bevolk en onderzoek Isla Nublar en Isla Sorna: Stop jouw unieke dinosauruscreaties in een omheining om jouw speciale Free Play missies te voltooien. - Speel met familie en vrienden met eenvoudige en toegankelijke drop-in, drop-out gameplay optie. (Alleen verkrijgbaar op console).

Meer   Kopen

LEGO Jurassic World Indoraptorchaos bij Lockwood Estate - 75930

LEGO Jurassic World Indoraptorchaos bij Lockwood Estate - 75930

8 - 12 jaar | 1019 onderdelen | 6 minifiguren | 2018 - 5702016110265
Lego - Jurassic world
Op heterdaad betrapt! Zoek een veilige schuilplaats op het landgoed en blijf kalm terwijl de dodelijke indoraptor door de ramen heen knalt. Wacht op hulp van Owen, Claire en Blue en gebruik alles wat je maar kunt vinden om de dolle dinosaurus te verslaan.

Meer   Kopen

LEGO Jurassic World Jurassic Park: T. rex chaos - 75936

LEGO Jurassic World Jurassic Park: T. rex chaos - 75936

16 - 99 jaar | 3120 onderdelen | 6 minifiguren | 2020 - 5702016367249
Lego - Jurassic world
Bouw een geweldig LEGO® model van de beroemde poort naar Jurassic Park en een grote, volledig verstelbare, van stenen gebouwde T. rex en geef je creaties een mooie plek. Open de poort met de speciale functie en betreed Jurassic Park. Hier ontdek je gedetailleerde, van stenen gebouwde scènes die zijn geïnspireerd op de film, zoals de bunker voor Ian Malcolm, de eetkamer van John Hammond en de controlekamer van Ray Arnold! Dit fantastische bouwspeelgoed met maar liefst 3120 onderdelen is inclusief 6 minifiguren, waaronder Ellie Sattler, Dr. Alan Grant en Dennis Nedry, een babydinosaurus en een display voor minifiguren met weetjes over de T. rex. Een set die gegarandeerd in de smaak zal vallen bij fans van Jurassic Park en Jurassic World!

Meer   Kopen

LEGO Jurassic World Pteranodonvangst - 75915

LEGO Jurassic World Pteranodonvangst - 75915

6 - 12 jaar | 174 onderdelen | 2 minifiguren | 2015 - 5702015366380
Lego - Jurassic world
Groot alarm! Een pteranodon heeft een ACU trooper gegrepen! Het dier vliegt weg met de trooper in zijn grijpklauwen! Zet Simon Masrani achter het stuur van zijn coole Jurassic One helikopter en ga de lucht in, achter het vliegende reptiel aan. Als je de pteranodon in het zicht krijgt, maak je de zijdeur open om op het platform te kunnen staan, zodat Simon een vangnet over het dier kan schieten. Inclusief 2 minifiguren: Simon Masrani en een ACU trooper met wapen.

Meer   Kopen