Jongens namen - Meisjes namen

LifeGoods Video Babyfoon met Camera - Digitale Baby Monitor met LCD Scherm - Terugspreekfunctie - ECO Stand - 8 Slaapliedjes - Draadloos - Temperatuurbewaking - Lange Afstand - Groot bereik - Hoge Batterij Capaciteit - Wit - 8719632955573

LifeGoods Video Babyfoon met Camera - Digitale Baby Monitor met LCD Scherm - Terugspreekfunctie - ECO Stand - 8 Slaapliedjes - Draadloos - Temperatuurbewaking - Lange Afstand - Groot bereik - Hoge Batterij Capaciteit - Wit
Kenmerken: Verbindingstype: Digitaal | Met camera | 260 meter bereik buitenshuis
Artikelnummer: 9200000110156753 bol.com
Merk:
Prijs: € 49,95
Meer info
Met de LifeGoods draadloze babyfoon met camera zie en hoor je jouw kindje via een 100% storingsvrije 2.4 GHz verbinding. Dankzij de roteerbare camera en het grote LCD scherm kun je jouw kindje in de gaten houden met kristalhelder beeld en geluid. Tevens is de babyfoon uitgerust met handige functies zoals terugspreekfunctie, infrarood nachtmodus, warmte controle en zijn er zelfs 8 slaapliedjes voorgeprogrammeerd. De babyfoon werkt veilig via de draadloze digitale 2.4GHZ-technologie.

Storingsvrij signaal
De ouderunit en babyunit van de babyfoon communiceren via een digitaal draadloze 2.4GHZ-technologie dit geeft een betrouwbaar en storingsvrij signaal. Dit signaal is namelijk veiliger, maakt geen gebruik van Wifi, is 100% storingsvrij en heeft zendbereik van maximaal 260 meter buiten en 50 meter binnen. Zo blijf je altijd in contact met de babykamer via geluid en beeld!

Terugspreekfunctie
De babyfoon beschikt over een handige terugspreekfunctie. Zo kun je, indien je kindje onrustig is, deze via de terugspreekfunctie kalmeren via lieve woordjes. Dankzij de kraakheldere audio herkent jouw kindje direct je stem en zal hij of zij snel weer in slaap kunnen vallen. Ook zijn er 8 verschillende babyliedjes voorgeprogrammeerd welke zijn te activeren via de ouderunit. Zo stel je jouw kindje op afstand gerust, fijn voor de ouders en voor kindje!

Kristalhelder beeld en geluid
Het 3.2 Inch LCD scherm van de ouderunit geeft een kristalhelder beeld met uiteraard een fijn geluid. De camera op de babyunit kan 360 graden draaien en 60 graden naar voor of 60 graden naar achter kantelen. Zo ben je altijd verzekerd van het beste zicht op het babybedje. Uiteraard is er ook 's nachts helder beeld op het lcd-display dankzij de infrarood nachtmodus.

Lifegoods Babyfoon:
? Draadloze 2.4GHZ-technologie
? Kristalhelder beeld en geluid
? 3.2 inch kleuren LCD scherm
? 360° rotatie en 120° kanteling
? 50 tot 260 meter bereik
? Terugspreekfunctie
? Slimme Eco Stand
? Infrarood camera
? Temperatuurregeling
? Inclusief 8 slaapliedjes
? Accuduur tot 20 uur

Besparende VOX modus
Met een druk op de VOX knop zet je de energiebesparingsstand aan of uit. Wanneer deze slimme ECO stand is ingeschakeld wordt het LCD scherm minder fel om batterij te besparen. De accuduur wordt dan ook verlengt tot wel 20 uur! Echter wordt deze stand gelijk uitgeschakeld wanneer de baby monitor geluid detecteert in de babykamer. Wees er dus maar zeker van dat je niets mist van wat er in de babykamer gebeurd. Mocht de batterij bijna leeg zijn dan ontvang je hier via de baby of ouderunit een notificatie van.

Temperatuur bewaking
De babyfoon meet de temperatuur in de babykamer en geeft direct een seintje wanneer deze te hoog of te laag is. Mocht de temperatuur boven de 32°C of onder 12°C dan wordt dit direct gemeld. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat je baby altijd in een comfortabele en veilige omgeving slaapt.

Specificaties:
? Merk: LifeGoods
? Inhoud verpakking: 1x LCD scherm (ouderunit), 1x Camera (babyunit), 2x Oplader, 1x Gebruiksaanwijzing (Engels)
? Kleur: Wit
? Gewicht: 400 gram
? Afmetingen camera: 12 cm x 7 cm x 2 cm
? Afmetingen scherm: 320 * 240 pixels (2.4 inch)
? Batterij: Li-polymeer/750 mAh
? Signaal: Digitaal 2.4GHZ
? Bereik binnen: 50 meter binnen,
? Bereik buiten: 260 meter
? Accuduur: 5 tot 20 uur
? Batterij notificatie: Ja
? Soort scherm: LCD
? Terugspreekfunctie: Ja
? VOX modus: Ja
? Schermhelderheid instelbaar: Ja
? Nachtmodus: Ja
? Nachtzicht: 5 meter
? Geluid instelbaar: Ja
? Slaapliedjes voorgeprogrammeerd: Ja (8 liedjes)
? Wekker: Ja
? Taalinstellingen: Engels, Frans, Spaans, Portugees, Italiaans, Duits, Turks en Russisch
? Installatie: De ouder- en babyunit zijn voorgeprogrammeerd en al gesynced, er is geen verbinding met internet nodig


Kopen