Jongens namen - Meisjes namen

Light My Bricks LEGO Bugatti Chiron 42083 Verlichtings Set - 0793591188195

Light My Bricks LEGO Bugatti Chiron 42083 Verlichtings Set
12 - 99 jaar | 0 minifiguren
Artikelnummer: 9200000123971085 - bol.com
Merk: Light My Bricks
Prijs: € 65,50
Meer info

Met een premium verpakking en een hoog aantal van in totaal 3.599 onderdelen, verdient de LEGO Bugatti Chiron de beste behandeling en wat is een betere manier om uw supercar-model weer te geven dan met een Light My Bricks LEGO-lichtset!

De Light My Bricks Bugatti Chiron LEGO verlichtingsset wordt geleverd met 17 individuele lichten om uw model te verlichten. Dit omvat standaard koplampen voor en achterverlichting. We hebben ook een uniek verlichtend rood balkstuk ontwikkeld om de achterste balk van het model te repliceren, evenals een interne witte balk die tussen de voorpassagiersstoelen zit.

Onze op maat gemaakte LEGO LED-lampen zijn eenvoudig te installeren en met een gemakkelijk verborgen intern batterijpakket behoudt uw Bugatti Chiron zijn authentieke uitstraling en gevoel, zonder gevolgen voor de speelbaarheid. Voeg een geheel nieuwe dimensie toe aan uw Chiron-set door deze tot leven te brengen met deze Light My Bricks-verlichtingsset.


Ben je dol op je LEGO Technic? Bekijk dan ons assortiment LEGO Technic lichtsets en breng je collectie tot leven!

Easy Light

Light My Bricks LEGO®-verlichtingskits bieden LEGO®-fans een eenvoudige manier om hun modellen aan te passen met LED-verlichting. Met gedetailleerde, stapsgewijze instructies kan iedereen zijn LEGO®-set verlichten.

Deze kit bevat:

8x Cool White 30cm Bit Lights
7x Red 30cm Bit Lights
1x Red Light Bar 20cm
1x Cool White Light Bar 12.5cm
2x Expansion Boards
1x 30cm Connecting Cable
1x AA Battery Pack (requires 3x AA Batteries)
5x Assorted LEGO Pieces included for assembly

Video

Installatie gids

Instructies voor deze Light My Bricks kit is te vinden in de gebruikershandleidingen op onze website.

Sluit meerdere kits aan

Heb je meerdere Light My Bricks Lighting Kits of wil je meerdere sets oplichten met een enkele powerfunctie? mLight My Bricks biedt een Multi-Light Kit Connection Kit waarmee u eenvoudig tot 4 verlichtingssets op elkaar kunt aansluiten.

Alle Light My Bricks-kits zijn plug and play - er is geen kennis van elektronica benodigd!

Let op: deze set is alleen een LED-verlichtingsset. Alle LEGO®-sets getoond in de afbeeldingen en/of video's worden apart verkocht.

Deze set bevat kleine onderdelen en is niet bedoeld voor kinderen onder de 3 jaar.Kopen