Jongens namen - Meisjes namen

Looki® 1536P FHD 3MP Camera met 32GB SD-kaart & Cloud Opslag – Geluids- en bewegingsdetectie - Vision 1 - Babyfoon met app - 8719327113561

Looki® 1536P FHD 3MP Camera met 32GB SD-kaart & Cloud Opslag  – Geluids- en bewegingsdetectie - Vision 1 - Babyfoon met app
Verbindingstype: Wi-Fi | Met camera | 100000 meter bereik buitenshuis
Artikelnummer: 9200000113320355 - bol.com
Merk:
Prijs: € 49,95
Beoordeling: 3.6

Meer info

Looki® Vision One is een slimme babyfoon die je heel eenvoudig bedient vanuit een app. Door middel van geluid- en bewegingsdetectie weet jij altijd en overal direct wat er op de babykamer gebeurt. Zo kun je snel reageren op het huilen van je baby, maar ook op de avonturen van je ondeugende dreumes of peuter. En de babyfoon heeft nog veel meer functionaliteiten. Allemaal om ervoor te zorgen dat jij je kindje met een gerust hart alleen kunt laten.

Altijd dichtbij met de Looki babyfoon

Na negen maanden in de buik, is het niet gek dat je graag dicht bij jouw kindje wilt zijn. Je wilt je baby beschermen en zo snel mogelijk kunnen reageren op zijn of haar behoeftes. De eerste slaapjes in het eigen bedje kunnen dan ook best als een grote stap voelen. De Looki Vision One babyfoon maakt deze stap een stukje makkelijker. De beeldbabyfoon werkt door middel van een app, waardoor je altijd en overal naar je baby kunt kijken. Bovendien beschikt de beeldbabyfoon over huildetectie en bewegingsdetectie: zodra je kindje huilt of beweegt, krijg jij een melding. Dat geeft een vertrouwd gevoel! Door tweerichtings audio kun je niet alleen je baby horen, maar ook terug praten. Zo kun je hem of haar met je stem gerust stellen, zodat je kindje snel weer verder slaapt. Infrarood technologie zorgt ervoor dat je ook in het donker goed zicht hebt op je baby.

Een ideale babyfoon voor dreumesen en peuters

Is je kindje iets groter? Dan is de Looki Vision One babyfoon niet alleen handig om je ervan te verzekeren dat alles goed gaat, maar ook om te checken wat er gebeurt in de kamer. Wordt er wel echt geslapen? Of is je zoon of dochter de boel op stelten aan het zetten? Door middel van bewegingsdetectie en -tracking, detecteert de babyfoon personen en volgt het apparaat hen wanneer ze rondlopen in de ruimte. Het haarscherpe beeld (1080P Full HD) en het feit dat de babyfoon 355 graden draaibaar is in horizontale richting en 90 graden in verticale richting, zorgen voor een perfect zicht in alle hoeken van de kamer. Ook nu kun je je kind van een afstand toespreken en vertellen dat het echt tijd is om te gaan slapen. En: je kunt opnames maken en deze verwerken in een timelapse van 30 seconden.

Looki Vision One past op jouw huis

Looki Vision One is méér dan een babyfoon. Je kunt het apparaat ook inzetten om een oogje in het zeil te houden wanneer jij en je gezin zelf niet thuis zijn. De babyfoon detecteert abnormale geluiden. Wanneer er bijvoorbeeld een ruit wordt ingeslagen of een kast omvalt, ontvang je direct een melding. Bewegingsdetectie en -tracking zorgen ervoor dat je ook op de hoogte blijft wanneer er beweging is in je huis. Door middel van artificial intelligence wordt onderscheid gemaakt tussen mensen en bijvoorbeeld dieren, zodat je niet voor niets ongerust gemaakt wordt. Maar is er wél iets aan de hand? Dan kun je dankzij Looki snel actie ondernemen. Ook is het mogelijk om opnames op te slaan in de cloud en beelden door te spoelen (1-4 keer).

Mooi om te zien, gemakkelijk in gebruik

Looki Vision One heeft een modern design en is uitgevoerd in het wit. Hierdoor past de babyfoon in elke stijl kinderkamer. Heb je de Looki Vision One babyfoon eenmaal in huis? Dan kun je deze direct gebruiken. Je installeert de babyfoon heel eenvoudig: scan in de app de QR-code op de Vision One en kies voor verbinden. Je kunt de babyfoon zowel via wifi aansluiten als via een bekabelde internetverbinding.

Looki Vision One: alle eigenschappen op een rij

Looki Vision One is een ideale babyfoon voor gebruik bij baby’s, dreumesen en peuters én om thuis een oogje in het zeil te houden. We zetten de belangrijkste eigenschappen nogmaals voor je op een rij:

•Perfect beeld: 1536P Full HD beeldresolutie en 3MP camera 355 graden draaibaar in horizontale en 90 graden in verticale richting.

•Night vision: ook in het donker goed zicht dankzij infrarood technologie.

•Geluidsdetectie: je krijgt een melding wanneer je kind huilt en wanneer er abnormale geluiden worden waargenomen.

•Bewegingsdetectie en -tracking: je krijgt een melding wanneer er beweging is in de ruimte en bewegingen worden gevolgd.

•Lichaamsdetectie: door artificial intelligence maakt de babyfoon onderscheid tussen mensen en bijvoorbeeld dieren.

•Tweerichtings audio: jij kunt je kind horen en hij of zij jou. Zo kun je hem of haar gerust stellen of toespreken.

•Extra functies: beelden doorspoelen (1-4 keer), opslaan in de cloud, opnames maken en verwerken in een timelapse.

Bestel nu jouw Looki Vision One!Kopen