Jongens namen - Meisjes namen

Looki® I8 1080P WiFi beveiligingscamera met 32GB SD kaart – FHD met bewegingsdetectie - Bewakingscamera met app - Babyfoon met camera - Zwart - 8719327113523

Looki® I8 1080P WiFi beveiligingscamera met 32GB SD kaart – FHD met bewegingsdetectie - Bewakingscamera met app - Babyfoon met camera - Zwart
Voor binnen | 2 megapixels | 3,6MMmm | 1920 x 1080 pixels
Artikelnummer: 9200000115791795 - bol.com
Merk:
Prijs: € 49,95
Beoordeling: 4.4

Meer info
De Looki I8 bestuurbare indoor beveiligingscamera biedt jou een perfect, haarscherp zicht in iedere hoek van de kamer. De camera brengt jouw leefomgeving in kaart in 3D. Zo kun je deze altijd en overal razendsnel positioneren en checken wat er thuis gebeurt. Wanneer je huisdier alleen thuis is bijvoorbeeld, of wanneer je kinderen alleen in de woonkamer aan het spelen zijn. De Looki I8 beveiligingscamera zorgt er bij afwezigheid voor dat je direct een melding krijgt wanneer er bewegingen in je huis worden gedetecteerd. En de camera beschikt over nog meer handige functies. Ben jij op zoek naar een camera die gemak en een hoge kwaliteit combineert met een optimale veiligheid? Dan is Looki I8 de indoor beveiligingscamera die je zoekt.?

Met een veilig gevoel van huis
Op je werk, tijdens een dagje weg of op vakantie wil je je geen zorgen hoeven maken over de beveiliging van je woning. De Looki I8 indoor beveiligingscamera houdt op deze momenten een oogje voor je in het zeil. De camera werkt met behulp van een app, waardoor je op elk gewenst moment even binnen kunt kijken. Bovendien ontvang je direct een melding als er bewegingen worden gedetecteerd. Op dit moment start de I8 ook met het maken van opnames. Door middel van bewegingstracking heb je goed zicht op wat er gebeurt: bewegingen worden automatisch gevolgd. De opnames worden opgeslagen in de cloud of op een SD kaart, zodat je ze op een later tijdstip eenvoudig terug kunt kijken. Het is dus geen probleem als je de melding hebt gemist.

Houd een oogje in het zeil bij je huisdier of kind
De Looki I8 bestuurbare indoor beveiligingscamera is ook te gebruiken als huisdierencamera of babyfoon. Zo kun je bijvoorbeeld in de gaten houden wat je huisdier de hele dag doet wanneer jij naar je werk bent. Checken of je baby nog lekker ligt te slapen. Of wat je kinderen uitspoken wanneer ze alleen in de kamer aan het spelen zijn. Door tweerichtings audio kun je zelfs met de mensen (of dieren) in de kamer communiceren. Je kunt de sensitiviteit van de Motion Detection eenvoudig zelf instellen. Kies zelf of je een melding wilt krijgen wanneer je baby beweegt in zijn slaap, of pas wanneer er bijvoorbeeld een meubelstuk omvalt.

Perfect beeld in iedere hoek van de kamer
Niets is zo vervelend als een camera met slecht zicht. Denk hierbij aan een korrelig of te donker beeld, maar ook aan situaties waarin je net niet in beeld ziet wat er gebeurt. De Looki I8 geeft altijd en overal goed zicht. De camera is uitgerust met een IR-Cut-schakelaar die infraroodstralen filtert en zo zorgt voor een haarscherp beeld. Door infrarood technologie heb je ook in het donker goed zicht. Via de app op je smartphone kun je de camera bedienen en elke hoek van de kamer zien. De camera is 355 graden draaibaar en 90 graden kantelbaar.

Modern design, eenvoudig in gebruik
De Looki I8 beveiligingscamera heeft een modern design en is leverbaar in zwart en wit. De camera is eenvoudig te installeren op ieder draadloos netwerk. Sluit de babyfoon eerst aan via de meegeleverde USB-kabel. Download vervolgens de app op je smartphone en verbind de babyfoon hiermee.?
Looki I8 bestuurbare indoor beveiligingscamera: alle eigenschappen op een rij
De Looki I8 bestuurbare indoor beveiligingscamera combineert gemak en een hoge kwaliteit met een optimale veiligheid. We zetten de belangrijkste eigenschappen nogmaals voor je op een rij:
* Perfect beeld: 1080P HD camera met 2.9MM lens, 355 graden horizontale rotatie en 120 graden kantelbaar.
* Op afstand bestuurbaar: draai en kantel de camera of zoom in.
* Breng jouw leefomgeving in kaart in 3D met preset functie: positioneer de camera razendsnel in maar liefst 15 verschillende posities, waar je ook bent.
* Night vision: ook in het donker goed zicht dankzij infrarood technologie.
* Bewegingsdetectie en -tracking: je krijgt een melding wanneer er beweging is in de ruimte en bewegingen worden gevolgd.
* Tweerichtings audio: jij kunt de ander horen en hij of zij jou.
* Opnames maken en beelden opslaan in de cloud.
* Inclusief USB-adapter, USB-kabel, bevestigingsplaat voor de muur, schroeven en pluggen.

Bestel nu jouw Looki I8 beveiligingscamera!?
Looki Service en zorgeloze garantie
Kom je er niet helemaal aan uit tijdens het installeren? Of heb je nog vragen voordat je je Looki beveiligingscamera aanschaft? Bij Looki staan we altijd voor je klaar. Stuur jouw vraag via Bol.com en we reageren binnen 24 uur.?
Bovendien heb je bij ons standaard 30 dagen de tijd om het product gratis te retourneren met geld terug garantie. Is je bewakingscamera stuk gegaan? Geen zorgen. Je krijgt 1 jaar zorgeloze productgarantie. Wij vervangen je product zonder problemen. Zorgeloos is dan ook echt zorgeloos!


Kopen