Jongens namen - Meisjes namen

Mega complete bouwstenen politie SWAT set – acht voertuigen – 695 bouwstenen – Ook geschikt voor LEGO – het ultieme verjaardagscadeau – voor eindeloos speelplezier! - 8719326641324

Mega complete bouwstenen politie SWAT set – acht voertuigen – 695 bouwstenen – Ook geschikt voor LEGO –  het ultieme verjaardagscadeau – voor eindeloos speelplezier!
Kenmerken: 6 - 13 jaar | 695 onderdelen | 8 minifiguren | 2019
Artikelnummer: 9200000125077039 bol.com
Merk: supfancy
Prijs: € 38,99
Meer info
Deze geweldige, complete bouwstenen set wil ieder kind cadeau krijgen! Met maar liefst bijna 700 bouwstenen kun je minstens acht politie SWAT team voertuigen en auto’s maken. Bij ieder project zit een handleiding die is ingedeeld in A,B,C en D. Met één zakje kun je dus vier verschillende voertuigen maken. Uiteraard niet te gelijk. Het is geweldig gewoon om hier mee te spelen. En het is helemaal geen schande als papa of mama meedoet met bouwen en spelen.

Stickers en wapens


Deze SWAT set bevat niet allen bouwblokken maar ook bijpassende stickervellen om de voertuigen net echt te laten lijken. Daarnaast zitten verschillende wapens op een kunststof raam net zoals een bouwpakket. Gewapende poppetjes maken het geheel af en het geheel staat garant voor eindeloos speel plezier! Eenvoudig te bouwen. Je kunt een politie boot, SWAT rupsvoertuig, rescuetruck en auto’s maken met deze zeer uitgebreide bouwstenen set.

Nooit uitgespeeld


Met deze levensechte bouwstenen set lopen de kinderen de politie SWAT wereld binnen en kunnen ze eindeloos spelen, samen met vrienden en vriendinnen. Deze bouwstenen set nodigt kinderen uit om samen iets te maken en is daardoor geschikt om samen te leren spelen. Samen bedenken welk voertuig ze gaan maken door de vier mogelijkheden in de bijbehorende handleiding. Deze is goed te lezen maar soms moet je goed kijken wat de bedenker van deze SWAT set bedoeld heeft toen hij de handleiding schreef.

Gebruikers vriendelijk


Deze mega complete bouwstenen politie SWAT set zit in meerdere verpakkingen is daardoor zeer gebruiksvriendelijk en tijd besparend. Je hoeft niet eindeloos te zoeken naar dat ene bouwblokje dat je nodig hebt. Per onderdeel zijn de bouwstenen verpakt. Bij het inzetten van de armpjes moet je soms even aan papa of mama vragen om te helpen omdat ze wel goed vast moeten zitten in de soldaten die met jou SWAT set er op uitgaan om boeven te vangen.

Een mooi verjaardag cadeau


Wil je dit ultieme verjaardag cadeau aan jouw kinderen of neefjes en nichtjes geven? Bestel dan deze zeer uitgebreide bouwstenen politie SWAT doos vandaag nog! Aanbevolen voor kinderen van zes jaar en ouder. Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar!

Alles nog even op een rijtje


? Bijna 700 bouwstenen.
? Schitterende politie SWAT set.
? Met deze set kun je acht verschillende voertuigen bouwen.
? Geleverd met stickers en wapens.
? Voor eindeloos veel speelplezier.
? Het ultieme verjaardag cadeau.
? Te combineren met Lego.
? Bij iedere zak kun je vier verschillende voertuigen bouwen.

Kopen