Jongens namen - Meisjes namen

Motorola MBP33S videobabyfoon - geluid, beeld en temperatuur - terugspreekfunctie - nachtzicht - 5 slaapliedjes - 5012786032606

Motorola MBP33S videobabyfoon - geluid, beeld en temperatuur - terugspreekfunctie - nachtzicht - 5 slaapliedjes
Verbindingstype: Digitaal | Met camera | 300 meter bereik buitenshuis
Artikelnummer: 9200000070155969 - bol.com
Merk:
Prijs: € 129,99
Meer info

Een baby wil je goed beschermen, ook op momenten dat je kindje alleen in de kamer ligt te slapen. De Motorola MBP33S Digital Video Baby Monitor geeft je de mogelijkheid om je baby continu in de gaten te houden, met beeld, geluid én de kamertemperatuur.

De videomonitor heeft een 2.8” full colour LCD-scherm met afstandszoom en infrarood voor nachtzicht, zodat je ook helder beeld hebt in het donker. Bij nachtzicht schakelt het beeldscherm over naar zwartwit. Wil je het beeld dichterbij halen? Deze monitor biedt je de mogelijkheid om op afstand te zoomen.

De audio-functie werkt twee kanten op en is kristalhelder vanwege de zeer gevoelige microfoon. Zo kun je met je kleintje praten, alsof je zelf in de ruimte aanwezig bent. De babymonitor speelt ook liedjes af. Je hebt de keuze uit 5 slaapliedjes. Je kunt zelf het volume van de unit bepalen. De indicator van het geluidsniveau geeft visueel aan hoe hard het geluid is. Zo kun je bijvoorbeeld tijdens een samenzijn met vrienden een kijkje nemen op de unit, zonder dat je kindje te horen is.

De babymonitor heeft een maximaal bereik van 300 meter (zonder obstakels), wat binnenshuis uitkomt op circa 50 meter. De set bestaat uit een baby-unit met camera en een ouder-unit met beeldscherm, die beide grotendeels wit zijn met zwarte en zilverkleurige details. Verder bevat de set een oplaadbare Ni-MH accu, een voedingsadapter voor het oudertoestel en één voor het babytoestel plus een handleiding. De 2.4Ghz FHSS digitale, draadloze technologie geeft je gemoedsrust met de wetenschap dat het signaal beschermd is tegen afluisteren en meekijken.

Specificaties

  • Draadloze technologie: 2.4 GHz FHSS
  • 2.8


Kopen