Jongens namen - Meisjes namen

Olivia's Little World Poppenwagen Roze Multifunctionele Kinderpoppenwagen voor poppen van 40 cm OL-00003 - 0816780023555

Olivia's Little World Poppenwagen Roze Multifunctionele Kinderpoppenwagen voor poppen van 40 cm OL-00003
Kenmerken: Je kleintje zal er dol op zijn om met haar favoriete pop een wandeling te maken in deze poppenkinderwagen. Multifunctionele kinderwagen. Geschikt als reiswieg en kinderwagen voor een pop. Opvouwbaar. Met ijzeren frame en polyester linnen. Pop niet inbegrepen. Voorzien van een afneembare verzorgingstas op de handgreep, een afneembaar zonnescherm en een mand aan de onderkant. Reiswieg met klittenband om makkelijk af te nemen en terug te plaatsen. Linnen mag in de wasmachine Makkelijk gemonteerd in 5 min. Geleverd met handleiding. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Trek met je favoriete popje door de stad en laat haar van een veilig en luxueus ritje genieten in deze Polka Dots Princess Deluxe poppenkinderwagen. De roze stof van deze kinderwagen is afgewerkt met grijze polka dots en grijze randen aan de binnenkant. Je kunt de wieg van de wagen afnemen wanneer je met je kleintje naar de winkel wilt gaan en niet de hele wagen mee wilt nemen. De kap beschermt je popje tegen de zon en kan geopend worden zodat iedereen naar het schattige snoetje van je popje kan kijken. De vier stevige witte wielen zorgen voor voldoende ondersteuning. Aan de stevige handgreep kun je een roze luiertas met grijze bolletjes hangen. Onderaan de kinderwagen heb je extra opbergruimte voor luiers en alle andere onmisbare spullen. Trek vandaag stijlvol met je popje door de stad! Kortom, een kinderwagen met een superleuke polka dot twist! Onze Polka Dots Princess-collectie biedt een volledig nieuwe stijl die beeldig staat bij de favoriete poppen van je kleine meid. Het hartverwarmende en lieflijke design is het perfecte decor voor onvergetelijke avonturen. De Olivia's Little World-collectie biedt een uitgebreid aanbod aan klassiek en chic poppenmeubilair met een grote keuze aan verfijnd afgewerkte artikelen. De poppen van je kleine meid leiden een luxe leventje met stevige bedden, make-uptafeltjes, uitschuifbedjes, zacht beddengoed en kussens. Dit assortiment is ons snelst groeiend merk met artikelen die steeds populairder worden. De collectie groeit dan ook erg snel en telt al meer dan 60 artikelen.
Artikelnummer: 9200000122175909 - Bol.com
Merk: Olivia's Little World
Prijs: € 59,99
Meer
  • Je kleintje zal er dol op zijn om met haar favoriete pop een wandeling te maken in deze poppenkinderwagen.
  • Multifunctionele kinderwagen. Geschikt als reiswieg en kinderwagen voor een pop. Opvouwbaar. Met ijzeren frame en polyester linnen. Pop niet inbegrepen. Voorzien van een afneembare verzorgingstas op de handgreep, een afneembaar zonnescherm en een mand aan de onderkant. Reiswieg met klittenband om makkelijk af te nemen en terug te plaatsen.
  • Linnen mag in de wasmachine
  • Makkelijk gemonteerd in 5 min. Geleverd met handleiding.
  • Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Trek met je favoriete popje door de stad en laat haar van een veilig en luxueus ritje genieten in deze Polka Dots Princess Deluxe poppenkinderwagen. De roze stof van deze kinderwagen is afgewerkt met grijze polka dots en grijze randen aan de binnenkant. Je kunt de wieg van de wagen afnemen wanneer je met je kleintje naar de winkel wilt gaan en niet de hele wagen mee wilt nemen.
De kap beschermt je popje tegen de zon en kan geopend worden zodat iedereen naar het schattige snoetje van je popje kan kijken. De vier stevige witte wielen zorgen voor voldoende ondersteuning. Aan de stevige handgreep kun je een roze luiertas met grijze bolletjes hangen. Onderaan de kinderwagen heb je extra opbergruimte voor luiers en alle andere onmisbare spullen. Trek vandaag stijlvol met je popje door de stad! Kortom, een kinderwagen met een superleuke polka dot twist! Onze Polka Dots Princess-collectie biedt een volledig nieuwe stijl die beeldig staat bij de favoriete poppen van je kleine meid. Het hartverwarmende en lieflijke design is het perfecte decor voor onvergetelijke avonturen.

De Olivia's Little World-collectie biedt een uitgebreid aanbod aan klassiek en chic poppenmeubilair met een grote keuze aan verfijnd afgewerkte artikelen. De poppen van je kleine meid leiden een luxe leventje met stevige bedden, make-uptafeltjes, uitschuifbedjes, zacht beddengoed en kussens. Dit assortiment is ons snelst groeiend merk met artikelen die steeds populairder worden. De collectie groeit dan ook erg snel en telt al meer dan 60 artikelen.


Kopen