Jongens namen - Meisjes namen

Orretti® X2 Smartcam - IP camera WiFi - Cloud opnames - Bewakingscamera met bewegingsdetectie - Babyfoon met Camera - Zwart - 5430001295061

Orretti® X2 Smartcam - IP camera WiFi - Cloud opnames - Bewakingscamera met bewegingsdetectie - Babyfoon met Camera - Zwart
Kenmerken: Voor binnen | 2 megapixels | 3.6mmmm | 1920 x 1080 pixels
Artikelnummer: 9200000095047859 bol.com
Merk:
Prijs: € 49,95
Beoordeling: 4.5

Meer info
Met de Orretti Wifi IP Camera houdt u ieder hoekje van een kamer in de gaten. Deze camera kan namelijk draaien, kantelen en inzoomen. Gebruik deze camera om uw kind, baby of huisdier op afstand in de gaten te houden. Via de ingebouwde bewegingsdetectie krijgt u een notificatie via een app op uw smartphone of jaagt u een inbreker de stuipen op het lijf met de ingebouwde sirene. Merk op: deze camera ondersteunt enkel WIFI 2.4GHz signaal (5GHz is niet ondersteund). ONVIF is niet ondersteund.

Deze cam heeft ook een terugspreekfunctie waardoor u op afstand kunt meeluisteren, terugpraten of uw baby kunt sussen. Ontdek hoe deze security / beveiligingscamera met intelligente functies zoals draaien en tilten op afstand, nachtzicht en bewegingsdetectie u op afstand voorziet van een volledig gerust gevoel, hoe ver u ook bent. Met zowel USB connectie of stopcontact voorzie je de camera van stroom (niet op batterijen). Je verbindt de camera via WIFI waardoor je geen netwerkkabel nodig hebt naar je router. Door zijn 2 Megapixel resolutie filmt deze camera haarscherp. Tevens is de installatie eenvoudig dankzij meegeleverde installatie video.

Functies om alles wat je dierbaar is in de gaten te houden

Mis geen enkel moment

Met een horizontale rotatie van 350° en verticale van 100° ziet deze PTZ binnenhuis wifi camera alles in een enkele oogopslag. De tweerichtingsaudio maakt het mogelijk om te communiceren met uw kinderen en huisdieren. Heeft u bewegingsdetectie ingeschakeld? Dan voegt u zelfs nog extra beveiligingslaag toe aan uw huis of werkplek.

Snelle en eenvoudige installatie

De Wifi Indoor beveiligingscamera wordt geleverd met een QR-code die u kunt scannen met de app. Deze draadloze camera kunt u binnen een handomdraai op Wi-Fi instellen met behulp van een mobiel apparaat. Bekijk direct de live video via uw computer, tablet of telefoon, waar u ook bent. Tevens is er een Nederlandstalige + Engelstalige handleiding en een installatie video inbegrepen om de installatie en het gebruik zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Altijd veilig, van zonsopkomst tot zonsondergang

De camera is uitgerust met een IR-Cut-schakelaar die infraroodstralen overdag filtert om onscherp beeld te voorkomen. Zo ontvangt u heldere en hoogwaardige beelden gedurende de hele dag en nacht. Ook in een pikdonkere ruimte laat de beveiligingscamera u niet in de steek en registreert beelden tot op 7 meter afstand.

Slimme beveiliging voor een gerust gevoel

Als u onderweg bent en op de hoogte wil blijven van wat er op afstand gebeurt, mist u met de app geen enkel moment. Het gemakkelijke aan deze app is dat u zelf volledig instelt wanneer u een pushmelding wenst te ontvangen. Een zoemer bij een inbraak of een pushmelding bij een huilende baby? Voor deze app is het geen probleem!

Tweezijdig communiceren op afstand

Deze IP-camera ondersteunt stemchats in twee richtingen. Heeft u een afspraak of bent u op reis? De ingebouwde microfoon en luidspreker zorgen ervoor dat u via uw mobiele telefoon of tablet het gevoel hebt altijd dicht bij uw gezin te zijn. De wireless bewakingscamera slaat de bestanden lokaal op (SDHC kaart niet inbegrepen), zodat u opnames eenvoudig via de app kunt afspelen.

Kenmerken

? Nachtzicht en brede kijkhoek: Met een resolutie van 1980*1080 pixels worden bewegingen haarscherp opgenomen. De kijkhoek van de camera kan omhoog, omlaag, naar links of naar rechts wijzen met uitstekend zicht op alles wat er in de ruimte gebeurt. De Nightvision functie biedt zelfs een uitstekend nachtzicht!


? Tweezijdige audio en Multi-user chat: De IP-camera ondersteunt tweezijdige voicechats met hoogwaardige geluidstransformatie. Als u een afspraak hebt of op reis bent staat u binnen enkele seconden in contact met het thuisfront. Een enkele camera ondersteunt meerdere apparaten, zodat verschillende mensen met elkaar kunnen praten wanneer ze de video op afstand zien.


? Babyfoon op afstand: Deze camera fungeert niet alleen als beveiligingsmiddel, maar ook als babyfoon met camera op afstand. De wifi-camera monitort realtime activiteiten van uw baby, zelfs als u op kantoor werkt, in de sportschool staat of aan het koken bent. Houd uw baby waar en wanneer u maar wilt in de gaten.

? Bewegingsdetectie met notificaties: De ingebouwde beelddetectiesensor zendt bewegingsalarmen op afstand uit wanneer plotselinge beeldveranderingen optreden. U kunt er zelf voor kiezen of u de alarmgevoeligheid op laag, normaal of hoog instelt. Ook is het mogelijk om het type notificatie naar wens in te stellen.

? Eenvoudig in gebruik: Via een iOS/Android smartphone en wifi maakt u gemakkelijk contact met de camera. Met behulp van de app heeft u externe toegang tot de indoor beveiligingscamera, altijd en overal. Maximaal vijf gebruikers kunnen tegelijkertijd meekijken.

Plus- en minpunten


+ Scherpe beeldresolutie
+ Eens geinstalleerd makkelijk in gebruik
+ Goede verhouding prijs / kwaliteit
+ Ondersteunt opnames op SDHC kaart alsook op Cloud
+ Goede verbinding via 3G en 4G mobiel netwerk
- Ondersteunt geen geluidsdetectie alarm (enkel alarm bij beweging)
- Vrij moeilijke WIFI installatie de 1e keer. U dient voldoende lang te wachten op het WIFI signaal. Er zit echter een video handleiding bij om de installatie zo makkelijk mogelijk te maken. Eens installatie voltooid is het gebruik gemakkelijk
- Opnames via Cloud is betalend. Er is wel een 15day trial inbegrepen. De cloud service is echter wel een mooie functionaliteit met video opnames wat kan overwogen worden voor een kleine maandelijkse kost. Het alternatief zijn SD opnames. Bij inbraak kan deze echter verwijderd worden.

Specificaties

? Beeldkwaliteit video: 1980*1080 pixels
? Wireless netwerk: 802.11 b/g/n | 2.4 GHz (Niet geschikt voor 5.0 GHz
? Videomodus: Handmatig opnemen, Bewegingsdetectie opnemen, Timeropname, Alarmopname
? Ondersteuningsapparaten: Android/iOS smartphone en Windows computer
? Opslag opnames: micro SDHC kaart (niet inbegrepen) /Netwerk Cloud/ Telefoongeheugen
? Uitbreiding SD-kaart: Maximale ondersteuning 64GB Micro SDHC-kaart (XC niet ondersteund)
? Stream: Dual Streaming
? Lens: 3.6 mm
? Vermogen: 5 Watt


Kopen