Jongens namen - Meisjes namen

PLV NC813RW Robot WiFi Smart Camera 1080P HD Draadloos beveiligingscamera - bewakingscamera - nachtcamera - babyfoon - 7111608437600

PLV NC813RW Robot WiFi Smart Camera 1080P HD Draadloos beveiligingscamera - bewakingscamera - nachtcamera - babyfoon
Voor binnen | Draadloze verbinding | 1920 x 1080 pixels
Artikelnummer: 9200000092908822 - bol.com
Merk:
Prijs: € 54,90
Meer info
PLV Robot WiFi Smart Security Camera
Houd nu alles thuis in de gaten, wanneer je zelf van huis bent. Deze handige Indoor Wifi Smart Security Camera van het merk PLV kun je koppelen aan je smartphone of tablet die je vervolgens live beeld laat zien. De ideale beveiligingscamera die zorgt voor een prettig gevoel. Ideaal voor op vakantie, wanneer de kinderen alleen thuis zijn, maar ook als communicatiemiddel of als babyfoon. Je bestelt de geavanceerde camera nu voor slechts 49,95!
Beveiligingscamera
Op vakantie gaan is natuurlijk heerlijk, maar met de inbraken van tegenwoordig laat je je huis toch met een dubbel gevoel achter. Met deze beveiligingscamera kun je toch met een prettig gevoel weg. Als je even wifi hebt op je welverdiende vakantie, kijk je snel of alles nog in orde is.
Naast dat je live kunt zien wat er gebeurt, heb je de mogelijkheid om een notificatie op je mobiel te ontvangen als er beweging gedetecteerd wordt. Op deze notificatie kun je klikken waarna je te zien krijgt wat er in je huis gebeurt. De camera registreert niet alleen beeld, maar ook geluid. Door de ingebouwde microfoon en speaker ben je dus in staat om met mensen te communiceren via de camera. Dit maakt de camera ook ideaal om te gebruiken als babyfoon, of om de kinderen in de gaten te houden als ze alleen thuis zijn. De camera heeft nachtvisie, dus legt ook 's avonds en 's nachts alles voor je vast.
Je installeert de gratis app iCSee gemakkelijk op je smartphone. De apps zijn te downloaden op IOS en Android apparaten. Je kunt de camera voorzien van een SD-kaartje (optioneel) zodat de videobeelden worden opgeslagen. Met een 32GB SD-kaart kun je tot 7 volledige dagen opnemen. Zo heb jij altijd bewijsmateriaal. De handige en veilige P2P technologie maakt zowel installatie als gebruik eenvoudig en veilig. Beelden gaan naar en blijven bij bevoegden, zonder haperen en zonder inbreuk op de privacy - mits je de heldere wachtwoord instructies opvolgt.


Kopen