Jongens namen - Meisjes namen

Philips Avent SCD570/00 - DECT-babyfoon - 8710103610854

Philips Avent SCD570/00 - DECT-babyfoon
Verbindingstype: DECT | Zonder camera | 330 meter bereik buitenshuis
Artikelnummer: 9200000017784345 - bol.com
Merk: Philips
Prijs: € 134,98
Beoordeling: 4.8

Meer info
De Philips Avent SCD570/00 DECT-babyfoon geeft je volledige gemoedsrust. Dankzij de betrouwbaarste verbinding in combinatie met rustgevende functies weet je zeker dat alles goed gaat met je baby. Dankzij de DECT-technologie ben je er zeker van dat andere zendapparaten, zoals andere babyfoons en draadloze en mobiele telefoons, geen storing veroorzaken. Gegevenscodering zorgt voor een veilige privéverbinding, zodat alleen jij je baby kunt horen.

Kenmerken


Vermogen
 • Gebruikstijd van accu: 18 uur

 • Stroomvoorziening: 220-240 V

 • Oplaadtijd: 10 uur

 • Stroomvoorziening: 120 V (VS)


Tuner/ontvangst/transmissie
 • Frequentieband: DECT

 • Automatische kanaalselectie


Gemak
 • Batterij bijna leeg-indicatie

 • Volumeregeling

 • Automatische 'Geen bereik'-waarschuwing

 • Geluidsniveaulampjes

 • Batterij-oplaadindicatie

 • Gevoeligheidsregeling


Extra informatie


5 LED-lampen die geluid aangeven
De lampjes gaan branden om aan te geven hoe hard het geluid in de babykamer is, zelfs als het geluid van de ouderunit is gedempt.

De zekerheid van voortdurend contact
De ouderunit van de Philips AVENT-babyfoon geeft een waarschuwing wanneer de batterij bijna leeg is of als je je buiten het bereik van de babyfoon begeeft.

Geruststellend nachtlampje en slaapliedjes om je kleintje te kalmeren
Een rustig slaapliedje en de rustgevende gloed van een warm nachtlampje zijn de beste manieren om een onrustige baby te kalmeren. Vanuit iedere kamer in huis kun je kiezen uit een van de 5 ontspannende deuntjes en het nachtlampje aanzetten, die je baby in een mum van tijd naar dromenland brengen (activering op afstand niet mogelijk in de V.S. en Canada)

Dynamische energiebesparende slimme ECO-modus
De unieke slimme ECO-modus minimaliseert automatisch het zendvermogen en vergroot de batterijlevensduur. Hoe dichter je bij je baby bent, des te minder vermogen er nodig is voor een perfecte verbinding (niet verkrijgbaar in de VS en Canada).

Houd de temperatuur in de babykamer in de gaten
Met de temperatuursensor kun je het klimaat in de babykamer regelen. Je baby kan zijn lichaamstemperatuur niet zo goed regelen als jij, en een kleine schommeling in de temperatuur kan ervoor zorgen dat je baby onrustig wordt. Een speciale temperatuursensor waarschuwt je onmiddellijk via het digitale display op de ouderunit als het klimaat in de babykamer verandert.

DECT-technologie voor een gegarandeerd 100% storingvrije privéverbinding
Dankzij de DECT-technologie ben je er zeker van dat andere zendapparaten, zoals andere babyfoons en draadloze en mobiele telefoons, geen storing veroorzaken. Gegevenscodering zorgt voor een veilige privéverbinding, zodat alleen jij je baby kunt horen.

Bereik tot 330 meter
Binnenbereik tot 50 meter* Buitenbereik tot 330 meter** Het bedieningsbereik van de babyfoon is afhankelijk van de omgeving en factoren die storing veroorzaken.

Houd contact met de terugspreekfunctie
Soms is het geruststellende geluid van je stem het enige dat je baby nodig heeft. Met één druk op de knop schakel je deze essentiële functie in en kun je overal in huis met je baby communiceren.

Geruststelling en een kristalhelder geluid
Ieder lachje, murmeltje en hikje klinkt bijzonder duidelijk. De DECT-technologie zorgt voor kristalhelder geluid van hoge kwaliteit, zodat je je baby altijd kunt horen.

Trilalarm
Personaliseer de alarminstellingen en word gewaarschuwd door een stille en subtiele trilling van de ouderunit.

Superieure gebruikstijd
Met de kleine oplaadbare ouderunit kun je je baby tot wel 18 uur draadloos in en om het huis horen voordat je de unit opnieuw moet opladen.


Kopen