Jongens namen - Meisjes namen

Quinny Buzz Xtra - Kinderwagen - Reworked Red - 2016 - 8712930105121

Quinny Buzz Xtra - Kinderwagen - Reworked Red - 2016
Alleen kinderwagen | 4-wieler
Artikelnummer: 9200000051894161 - bol.com
Merk: Quinny
Prijs: € 229,00
Meer info
De Quinny Buzz Xtra. De stoere ontdekker. De Buzz Xtra gaat verder waar andere kinderwagens stoppen. Je ziet het aan z'n uiterlijk en je merkt het aan z'n wegligging. Met deze kinderwagen verken je elke straat en ieder steegje. Dankzij de extra stevige wielen is de kinderwagen ook buiten de stad helemaal in z'n element. Combineer de Buzz Xtra met de comfortabele zitting (meegeleverd), kinderwagenbak of baby-autostoeltje en trek eropuit. Dit is de stoerste kinderwagen voor grote én kleine avonturiers!

De stad is geen uitdaging voor de Quinny Buzz Xtra All-terrain kinderwagen. Met de Quinny Buzz Xtra kun je soepel door de stad bewegen zonder enige moeite. Bij een ruwere ondergrond klik je de voorwielen vast voor Xtra grip.
Het 3-in-1 reissysteem is perfect te gebruiken vanaf de geboorte in combinatie met de kinderwagenbak (los bij te bestellen). Een Maxi-Cosi autostoeltje (los bij te bestellen) klik je binnen no-time op het onderstel van de Buzz Xtra en zodra je kindje oud genoeg is om zelfstandig te zitten gebruik je de comfortabele zitting met verstelbare standen.

Met een druk op de knop ontvouwt de Buzz Xtra zich automatisch door de unieke gasveer. En invouwen gaat bijna net zo makkelijk!
De verstelbare voetensteun is aan te passen op de ligstand van de zitting zodat je kindje lekker languit kan slapen.
De comfortabele en zachte zitting omhult je kleintje zodra je baby zelfstandig kan zitten.
De XL zonnekap van de Quinny Buzz Xtra biedt je kindje bescherming tijdens zonnige dagen, of afscherming tijdens een dutje.
De duwstang is in hoogte verstelbaar, ongeacht je lengte deze kinderwagen duwt altijd comfortabel.
De boodschappenmand mag belast worden met maximaal 5 kg. De adapters voor de Quinny opvouwbare kinderwagenbak en de Maxi-Cosi autostoeltjes worden meegeleverd.


Kopen