Jongens namen - Meisjes namen

Rayguard Chip voor babyfoon - 2 stuks - 3868310386262

Rayguard Chip voor babyfoon - 2 stuks

Artikelnummer: 9200000057588232 - bol.com
Merk: Rayguard
Prijs: € 30,50
Meer info
Deze RayChips zijn geschikt voor babyfoons.

Het menselijk lichaam wordt beïnvloed door elektromagnetische straling. Besturingscommando’s van de hersenen worden niet goed doorgegeven. Het veroorzaakt eveneens verstoring van de celstofwisseling, wat leidt tot orgaanfalen en (als langdurige bijwerking) weefselveranderingen. De regulatie, die normaal gesproken automatisch werkt, wordt ernstig verstoord door elektromagnetische straling.

Het effect van de RayGuard producten is wetenschappelijk onderzocht door dr. F. Marinelli (CNR van Bologna). Deze producten beschermde de cellen duidelijk tegen afname van celvermeerdering en veranderingen in de celcyclus.

Kijk voor meer informatie op www.humanfirewall.com

Heeft u last van een van onderstaande klachten door elektrosmog en straling? Met RayGuard verdwijnen klachten veroorzaakt door deze vormen van straling:
“duizeligheid, maagklachten, darmklachten, oorzuizen, aangezichtspijn, hyperventilatie,chronische vermoeidheid, hoofdpijn, jeuk, burnout, slaapstoornissen, concentratiestoornissen, depressiviteit”
RayGuard is een investering in uw gezondheid.
De RayGuard beschermt het lichaam tegen allerlei elektrosmog en daarmee bijdraagt aan de harmonische evenwicht te herstellen in het menselijk organisme. De informatiestroom van de hersenen naar de cellen kan weer plaatsvinden zonder belemmering. De zelfregulering van het lichaam is weer gegarandeerd.
RayGuard is een "Human Firewall" de bescherming en versterking van ons naar de negatieve neveneffecten van de moderne high-tech Life-stijl.RayGuard is uniek en een optimale manier om Coun-interageren de nadelige / negatieve effecten van elektromagnetische velden. Computers, mobiele telefoons, iPads, smartphones, draadloze technologieën, en onze moderne elektrische maatschappij produceert EMF (elektrosmog), die onze hersenen, organisme, systeem, en de gezondheid negatief beïnvloedt.
Iedereen heeft een 'Human Firewall'
RayGuard versterkt uw omgeving (binnen & buiten) in de richting van electrosmog (EMF). RayGuard verhoogt je levenskracht, levensenergie, en uw (familie) algehele welzijn. Wij beschermen onze computers met een firewall, en wijzelf hebben een persoonlijk "Human Firewall". RayGuard maakt het veilig om deze nieuwe technologiën te gebruiken en wordt beschouwd als een complementair product voor de technologieën van onze moderne levensstijl.

RayChip maakt de mobiele telefoon minder schadelijk! RayChip is voor een gezonder leven!Een goede keuze RayChip bij het gebruik van een mobiele telefoon!


Kopen