Jongens namen - Meisjes namen

Roxiq Babyfoon met camera -terugspreekfunctie – inclusief slaapliedjes - 8720165157129

Roxiq Babyfoon met camera -terugspreekfunctie – inclusief slaapliedjes
Kenmerken: Verbindingstype: Dual Mode | Met camera | 1000 meter bereik buitenshuis
Artikelnummer: 9200000127611589 bol.com
Merk:
Prijs: € 49,95
Meer info
De gebruiksvriendelijke Roxiq babyfoon is uitgerust met hoogwaardige baby bewakingstechnologie voor een complete gemoedsrust voor de ouders. Hoor alle geluiden van uw baby met een kristalheldere geluidskwaliteit. Deze premium babyfoon met camera is uitgerust met een lcd-scherm en terugspreekfunctie. Daarnaast beschikt de babyfoon over een temperatuurmonitor en infrarood nachtzicht, zodat je ook wanneer het donker is in de babykamer je kindje kunt zien. En dankzij de slaapliedjes die in de babyfoon zijn voorgeprogrammeerd kan je baby altijd lekker in slaap vallen.


Kenmerken van de roxiq babyfoon:

Automatische koppeling
De baby unit koppelt zichzelf automatisch aan de ouder unit. Je hoeft enkel de babyfoon in het stopcontact te steken en de connectie gebeurt automatisch. Deze babyfoon heeft geen wifi/ internet nodig.

Breed bereik
De babyfoon heeft (indien geen belemmering) een zendbereik van maximaal 260 meter buiten en 50 meter binnen.

Tweerichtings terugspreekfunctie
Ouders kunnen terugpraten naar de camera om de baby bijvoorbeeld gerust te stellen.

Kantelen en Tillen
360° rotatie en 120° op en neer kanteling. Je kunt de babyfoon overal neerzetten en de hoek aanpassen zoals je wilt.

8 Slaapliedjes
In de babyfoon zitten voorgeprogrammeerde slaapliedjes die kunnen helpen om je baby in slaap te laten vallen. De nummers kunnen op afstand bediend worden met de ouderunit.

Automatisch infrarood nachtzicht
Dankzij het automatische infrarood nachtzicht kun je je baby zowel in dag- als nachtlicht zien. Het is hierdoor niet nodig om een lamp aan te laten in de babykamer.

Bewaking van kamertemperatuur
Met temperatuurbewaking zie je altijd hoe warm het in de babykamer is. De babyfoon geeft een waarschuwing als het te heet (boven de 32°C) of te koud (onder 12°C) is. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat je baby altijd in een comfortabele en veilige omgeving slaapt.

VOX-modus
De energiebesparende VOX-modus zorgt dat de batterij van de babyfoon langer meegaat. De VOX-modus zorgt ervoor dat het scherm op stand-by valt wanneer het stil is in de babykamer, maar wordt gelijk geactiveerd als de camera geluid detecteert.

Stabiel en storingsvrij signaal
Dankzij de verbeterde draadloze 2.4GHZ-technologie heeft u een betrouwbaar signaal dat zorgt dat de communicatie met uw baby veilig en privé blijft.

Een kristalhelder beeld
Deze babyfoon met camera heeft een groot overzichtelijk 2”inch TFT-lcd-scherm.


Specificaties
- Komt met digitale Nederlandstalige handleiding
- Grootte lcd-scherm: 2 inch
- Resolutie: 220 x 176 @20fps
- Ontvangst: -90dBm
- Krachtige verwisselbare batterij: Li-polymeer/750mAH
- Stroomvoorziening: 5V/550mA DC
- Afmetingen (breedte x hoogte x diepte): 12 x 6 x 2,5 cm


Opmerkingen:
1. De koppeling van de camera met de monitor gaat automatisch, hier is geen verbinding met internet voor nodig. Plug de camera in, laadt de monitor op en de babyfoon is klaar voor gebruik.

2. De zender moet ten alle tijden ingeplugd zijn, de monitor daarentegen werkt ook draadloos indien deze volledig is opgeladen.

3. VOX-modus: VOX is een energiebesparende modus wanneer er geen geluid is. In VOX-modus wordt het scherm na 1 minuut in slaapstand gebracht wanneer er geen geluid is aan de kant van de zender (als de baby slaapt b). Als er geluid gedetecteerd wordt aan de zender zijde (bijvoorbeeld als de baby wakker wordt) wordt het scherm automatisch terug ingeschakeld. Het toestel is dus niet defect als automatische geluidsdemping aanstaat. Je kunt simpelweg op de VOX-toets drukken om de VOX-modus in of uit te schakelen.

?? Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis!?
?? Dit product wordt gratis verzonden!?
?? Een kwalitatieve babyfoon die jaren meegaat.?
?? Voor meer informatie kunt u terecht bij onze WhatsApp support (+31626879477)


Kopen