Jongens namen - Meisjes namen

Speelgoed meisjes Teddybeer Knuffel| Knuffelbeer Speelgoed | Speelgoed Jongens knuffel geschikt als Baby speelgoed #lego - Lichtbruin/Beige | 50 cm lang - 8725520201806

Speelgoed meisjes Teddybeer Knuffel| Knuffelbeer Speelgoed | Speelgoed Jongens knuffel geschikt als Baby speelgoed #lego - Lichtbruin/Beige | 50 cm lang
Lion King | iBuyy Basics
Artikelnummer: 9300000003018317 - bol.com
Merk: iBuyy Basics
Prijs: € 37,95
Meer info

Deze Teddybeer is lekker zacht en alles is geborduurd. Zo heeft de beer geen harde stukken of knopen die los kunnen vallen en is het veilig voor de allerkleinsten. De knuffel- Teddybeer maakt zich compleet met zijn strikje en het hartje aan de onderkant van zijn pootjes. Zijn schattige blik nodigt iedereen uit om te omhelzen en mee te slapen.

Perfecte cadeau voor:

? Verjaardag

? Jubileum

? Trouwdag

? Kraam

? Valentijn

? Kerstmis

? Geboorte

? Kinderkamer

? Woonkamer

? Decoratie

? Speelgoed Jongens

? Speelgoed Meisjes

Kenmerken:
? Teddybeer van liefst 50cm hoog!
? Zacht gevuld met een fluweelzachte pluche buitenzijde.
? Zeer aaibaar en knuffelbaar.
? De Teddybeer kan in verschillende posities geplaatst en gelegd worden.
? Ideaal als cadeau aan (klein)kind bij verjaardagen, als Valentijnscadeau of tijdens andere vieringen.Grote Teddybeer van liefst 50 cm hoog. Deze bruine Teddybeer heeft een liefdevol gezicht en een decoratieve strik onder de nek. Het is allemaal gevuld en zacht. Perfect om te knuffelen tijdens het slapen. Zijn mooie en glimlachende gezicht verbetert je humeur zelfs op de meest bewolkte dagen.

Deze Knuffel is heel aangenaam om aan te raken, en zal een stralende glimlach brengen bij iedereen die hem knuffelt. Het is een geweldig cadeau voor een verjaardag, bruiloft, Valentijnsdag of andere belangrijke vieringen. Het is mogelijk om een ??Teddybeer op vele liggende en halfzittende posities te plaatsen!

Specificaties:
Kleur: Donkerbruin
Materiaal: Pluche

AFMETINGEN:
stahoogte (hoogte): 50cmKopen