Jongens namen - Meisjes namen

SterrenHemel NachtLampje baby/kind - Roterende Sterren Projector- Projectie Lamp- KinderKamer - Nachtlampje - Kinderen +Bijbehorende Kabel - Blauw - 7439603711748

SterrenHemel NachtLampje baby/kind - Roterende Sterren Projector- Projectie Lamp- KinderKamer - Nachtlampje - Kinderen +Bijbehorende Kabel - Blauw
Plastic
Artikelnummer: 9200000118909054 - bol.com
Merk: Chilletjes
Prijs: € 22,61
Beoordeling: 4

Meer info
Nachtlampje projector verlichting sterren in de kinder/baby kamer.


Is uw kind ook dol op sterren ? Heeft u kind moeite met in slaap vallen? Dan is deze mooie blauwe sterren projector nachtlampje een echte must-have. De sterren en de maan worden geprojecteerd in verschillende kleuren.

Met deze prachtige 360 graden roterende sterren projector nachtlampje kunt u sterren projecteren in de kamer van uw kind. Uw kind word hier rustig van en valt zo makkelijker in slaap!

De nachtlamp projector is makkelijk aan te sluiten op het stopcontact (STEKKER NIET MEEGELEVERD), wel een USB oplaadkabel. Ook kunt u kiezen voor 3 AAA batterijen. De verlichting voor kind en baby is ook nog eens gemakkelijk te besturen.

De lamp heeft 3 standen:
1. Standaard wit licht
2. 9 Veranderende kleuren
3. Draaiende Sterrenhemel

Zeer geschikt voor baby en kinderkamers!

De sterrenprojector is voorzien van een doorzichtige kap.
Met deze kap kunt u de lamp gebruiken als tafellamp. Deze kan indien gewenst eraf gehaald worden om de sterren te bewonderen.

Wat krijgt u:
. sterrenprojectie nachtlampje blauw
. USB oplaadkabel


Kopen