Jongens namen - Meisjes namen

Topkwaliteit Topcom Walkie Talkie - RC-6415 - tot 10km bereik - Babyfoon - 8713016032041

Topkwaliteit Topcom Walkie Talkie - RC-6415 - tot 10km bereik  - Babyfoon
2 handset(s) | 8 kanalen | Bereik van 10000 meter
Artikelnummer: 9200000069248531 - bol.com
Merk:
Prijs: € 85,99
Beoordeling: 5

Meer info

De Topcom RC-6415 Walkie Talkie is de ideale aanwinst om eenvoudig met elkaar te kunnen communiceren, bijvoorbeeld op de camping of tijdens de wintersport. Dankzij het grote bereik en het aantal kanalen heb je een betrouwbare en ruisvrije verbinding.

Toepassingen
De RC-6415 walkie talkie is geschikt voor allerlei situaties. Doordat de walkie talkies drupwaterdicht zijn, kun je ze heel eenvoudig gebruiken tijdens de wintersport, in een regenbui en met diverse sporten. Zo pak je dit op een eenvoudige wijze professioneel aan. De walkie talkies komen in allerlei situaties goed van pas dankzij het grote bereik: op de camping, wanneer je op reis bent met meerdere auto’s, of in en om het huis. De walkie talkies kunnen tevens worden gebruikt met andere walkie talkies die op dezelfde frequentie communiceren.

Optimaal bereik
De Topcom Walkie Talkie is dankzij allerlei eigenschappen van alle markten thuis. De walkie talkie heeft een bereik tot 10 km waardoor je zelfs over grotere afstanden eenvoudig contact met elkaar kunt houden. Je maakt gebruik van de vergunningsvrije frequentie 446 MHz. Daarbij kun je uit 8 kanalen kiezen. Bovendien is de walkie talkie voorzien van 121 subkanalen waardoor je altijd zonder ruis op de lijn met elkaar kunt communiceren. Je hebt bovendien een kristalhelder geluid.

VOX-functie
De Topcom Walkie Talkie is voorzien van een VOX-functie, wat betekent dat je de walkie talkie door middel van spraak kunt activeren. Door te spreken in de walkie talkie wordt deze automatisch geactiveerd en hoef je geen knop in te drukken. Hierdoor is de walkie talkie ook geschikt om als babyfoon te gebruiken. Ideaal voor op de camping!

Van alle gemakken voorzien
De Topcom walkie talkie is ideaal in gebruik en kan voor allerlei doeleinden worden gebruikt. De walkie talkie heeft nog enkele eigenschappen waardoor het gebruik ervan nog gemakkelijker wordt. Hij is namelijk voorzien van toetsenvergrendeling, een riemclip en een headset zodat je eenvoudig je handen vrij kunt houden. Dankzij de trilfunctie mis je nooit meer een oproep. De walkie talkies zijn voorzien van 10 oproeptonen en roger-pieptoon, waardoor je een geluidje hoort op het moment dat de ander is gestopt met zenden.

Gemakkelijk in gebruik
De Topcom walkie talkie werkt op oplaadbare batterijen die kosteloos worden meegeleverd. Je kunt op het display eenvoudig het batterijlevel bijhouden. Als ze bijna leeg zijn, plaats je de walkie talkies eenvoudig op het oplaadstation waar je ze tegelijkertijd kunt opladen. Verder beschikt de walkie talkie over een dubbele scanfunctie. Hierbij worden automatisch alle kanalen gescand om het juiste kanaal te vinden. Dankzij het display met achtergrondverlichting en glow in the dark toetsen is gebruik in het donker geen probleem.

Op alle producten van Topcom ontvang je 24 maanden garantie.

Wat vind je in de doos?
Topcom Walkie Talkie (2x), Ni-MH oplaadbare batterijen (6x), oplaadstation, riemclip (2x), headset (2x), opbergkoffer, handleiding

Redenen om voor de Topcom RC-6415 Walkie Talkie te kiezen:

  • Dankzij de drupwaterdichte walkie talkies uitermate geschikt voor gebruik tijdens vakantie of wintersport
  • Kraakheldere verbinding dankzij automatische ruisonderdrukking, 8 verschillende kanalen en 121 subkanalen
  • De walkie talkies maken gebruik van de vergunningsvrije frequentie 446 MHz en hebben een groot bereik tot 10 km
  • Zeer praktisch in gebruik dankzij oplaadbare batterijen en het duo oplaadstation
  • Voorzien van VOX-functie waardoor de walkie talkie wordt geactiveerd door middel van spraakKopen